POCO X6 Pro alınır mı?

Cino Bey

Picopat
Daha fazla  
Selamlar. Yeni telefon almam gerekiyor. Biraz araştırma yaptım ve POCO X6 Pro iyi gibi görünüyor. Oyun ağırlıklı olarak alacağım. Fakat şunu merak ettim: 1-2 aya falan kasmaya başlar veya benzer sorunlar ile karşılaşır mıyım? Yani kısaca verdiğim paraya değer mi?

Oyun için alacaksanız evet alınır. Kasma falan yapmaz ama x7 pro tavsiye ederim

Verdiğin paraya değer tabiki, amiral gemisi performansı sunuyorlar. Kasmaya falan başlamaz niye başlasın 1,2 aya? Bende X7 pro öneririm eğer paran çıkarsa. Batarya olarak daha iyi ve işlemcisi biraz daha iyi, iyileştirmeler var ufak da olsa X6 proya göre. Eğer bütçe çıkmıyorsa alabilirsin X6 proyu.

Hocam peki FPS ile bir farkları varmı her iki telefonun da? Örnek X6 Pro PUBG mobilde 60fps ise x7 proda daha fazla verirmi?

Kronik anakart problemi var diye biliyorum.

POCO X6 Pro 5G kullanıcısıyım ekran ve batarya olarak çok iyi kutudan çıkan 67W şarj aleti batarya çok hızlı dolduruyor ve bir günü çıkartıyor oyun konusuna gelecek olursak tüm oyunları 60FPS üzerinde Dimensity 8300 Ultimate sayesinde oynatabiliyor ancak şöyle bir sorun var telefon cayır cayır yanıyor elimle tutamayacağım hale geliyor fan almak şart ki şu da var şarj olurken 67W ile olduğundan telefon çok ısınıyor şarjdada kullanmamanız lazım bunu göz önünde bulundurarak alın yani tek sorunu ısınma diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…