POCO X6 Pro alınır mı?

Bende X6 Pro kullanıcısıyım ama PUBG Mobile 120 FPS desteği gelmedi. Call of Duty Mobile çok oyunculu modunda 120 FPS destekliyor ama Battle Royale modunda yine 90 FPS destekliyor.
Testlerde falan karıştırdım o zaman, ben 120 fps diye hatırlıyordum, en son ki güncellemeyle birlikte. Demekki karıştırdım.

Sıfır alacaksanız fiyatlarının Poco X7 Pro ile yakın olduğunu hatırlıyorum. Yaklaşık 1 ay önce falan kardeşime X7 Pro'yu Mi Band hediyesiyle 19-20 bin civarına almıştık. Oyun için X7 Pro almanız daha iyi olur.

Sıfır alacaksanız fiyatlarının Poco X7 Pro ile yakın olduğunu hatırlıyorum. Yaklaşık 1 ay önce falan kardeşime X7 Pro'yu Mi Band hediyesiyle 19-20 bin civarına almıştık. Oyun için X7 Pro almanız daha iyi olur.
Kesinlikle, aynı fiyattalarsa veya uçuk bir fiyat farkı yoksa X7 pro güzel bir tercih olur.

Oyun performansı olarak fiyatına göre gerçekten çok güzel.
HyperOS 1.0.14'te BT sorunu çıktı, 1.0.17'de düzeldi. HyperOS 2'ye geçince tamamen sıfırladım ve şuan otomatik parlaklık sadece artıyor ama azalmıyor:)
Tekrar sıfırlamakla ugrasmamak için bıraktım. Özet olarak yazılım, reklamlı ve optimizasyon berbat. Neyse ki MTK SoC olmasına rağmen Custom ROM geliştiriliyor.

Kronik anakart problemi var diye biliyorum.
X3 Pro modelinde vardı. Ondan başka hangi cihazlarda var bilmiyorum ama X6 Pro modelinde yok.
POCO X6 Pro 5G kullanıcısıyım ekran ve batarya olarak çok iyi kutudan çıkan 67W şarj aleti batarya çok hızlı dolduruyor ve bir günü çıkartıyor oyun konusuna gelecek olursak tüm oyunları 60FPS üzerinde Dimensity 8300 Ultimate sayesinde oynatabiliyor ancak şöyle bir sorun var telefon cayır cayır yanıyor elimle tutamayacağım hale geliyor fan almak şart ki şu da var şarj olurken 67W ile olduğundan telefon çok ısınıyor şarjdada kullanmamanız lazım bunu göz önünde bulundurarak alın yani tek sorunu ısınma diyebilirim.
Bende de batarya tüketimi yüksek ama ısınma sorunum olmadı. Bu modelde her cihazda farklı sorunlar oluyor.

Oyun performansı olarak fiyatına göre gerçekten çok güzel.
HyperOS 1.0.14'te BT sorunu çıktı, 1.0.17'de düzeldi. HyperOS 2'ye geçince tamamen sıfırladım ve şuan otomatik parlaklık sadece artıyor ama azalmıyor:)
Tekrar sıfırlamakla ugrasmamak için bıraktım. Özet olarak yazılım, reklamlı ve optimizasyon berbat. Neyse ki MTK SoC olmasına rağmen Custom ROM geliştiriliyor.

X3 Pro modelinde vardı. Ondan başka hangi cihazlarda var bilmiyorum ama X6 Pro modelinde yok.

Bende de batarya tüketimi yüksek ama ısınma sorunum olmadı. Bu modelde her cihazda farklı sorunlar oluyor.
Benim cihazımda da sürükleyici ses ayarını açınca telefon hoparlöründen çok yüksek bir cızırtı sesi geliyor. Kablosuz kulaklığımın sesini de bozuyor o ayar.

Benim cihazımda da sürükleyici ses ayarını açınca telefon hoparlöründen çok yüksek bir cızırtı sesi geliyor. Kablosuz kulaklığımın sesini de bozuyor o ayar.
Bu cihaz şaka gibi. Sürükleyici ses sorun olmuyor ama Dolby kapalı olursa taş plak kalitesi oluyor :) format atsam, şansıma ne düzelip ne düzelmeyecek belli değil o yüzden parlaklık ayarlayarak devam ediyorum. Oyun performansı, uygulama hızı ve ısınmaması şu anlık yetiyor...

Selamlar. Yeni telefon almam gerekiyor. Biraz araştırma yaptım ve POCO X6 Pro iyi gibi görünüyor. Oyun ağırlıklı olarak alacağım. Fakat şunu merak ettim: 1-2 aya falan kasmaya başlar veya benzer sorunlar ile karşılaşır mıyım? Yani kısaca verdiğim paraya değer mi?
6 aydır X6 Pro kullanıyorum. Öncelikle performans düşüşü olmadı, şarjı çok hızlı doluyor ve uzun süre gidiyor fakat telefon alev alıyor çok ısınıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı