VakumBalığı
Decipat
Rica ederiz.Anladım, teşekkürler yardımcı olduğunuz için
Rica ederiz.Anladım, teşekkürler yardımcı olduğunuz için
Ben kendim takip ediyorum şarjını fakat hiç araştırmadim belki vardır otomatik 80de durduran bir ayar30 bine kadar çıkabilirim diye düşünüyorum ama o civarda alacağım bir telefon poco x6 proya ek olarak neler sunar bana, daha uzun ömürlü olur mu?
Bu şarj olayı için bir ayar var mi 80 de durduran yoksa kendiniz mi takip ediyorsunuz?
S24fe için bütçe yükseltmeye değer mi peki, tek avantaji kamera mi?
Anladım, teşekkürler yardımcı olduğunuz için.
Değecek yok başka kamera ve işlemci dışında öyle fark yok. Güncelleme olarak dahs uzun sene alacak. Başka bir şeyi yok.
Yok sadece uzun kullanacaksan 256 gb güzel olur. 128 gb yeter diyorsan alabilirsin onuda.S24 FE için 128 ve 256 şeklinde iki farklı model varmış, aralarında donanımsal olarak bir fark var mi, biliyor musunuz?
Yok sadece uzun kullanacaksan 256 GB güzel olur. 128 GB yeter diyorsan alabilirsin onu da.
Bütçe sıkıntısı yoksa alabilir ama 128 gb yeterli günümüzde dediğin gibi.256 GB'nın düzgün satıcısı yok ki bu noktada aradaki 3500-4000 TL fiyat farkına deyeceğini düşünmüyorum Samsung alacaksan 128 GB olan modeli tercih etmelisin.
256 GB'nın düzgün satıcısı yok ki bu noktada aradaki 3500-4000 TL fiyat farkına deyeceğini düşünmüyorum Samsung alacaksan 128 GB olan modeli tercih etmelisin.
Peki 8 GB RAM ileriki dönemde yetersiz gelebilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.