POCO X6 Pro almak mantıklı mı?

Telefona nasıl taksit oluyor acaba?

Hocam Hepsiburada'ya sanırım limit ile Samsung ve Apple harici taksit gelmiş bende de 20k limit vardi hemen aldım bir bakın sizde alin isterseniz her cihaza yok ama baktigim kadari ile Honor 200'e falan POCO'ya vs var.

Ben de öyle sanmıştım hatta 20bin üstüne de 3 taksit deniyordu ama hiçbir sitede böyle bir durum yok.

Böyle hocam sizde limit alabilirsiniz muhtemelen.

Dosya Ekleri

• IMG_1256.jpeg
    IMG_1256.jpeg
    71,3 KB · Görüntüleme: 111
  • IMG_1255.png
    IMG_1255.png
    165,8 KB · Görüntüleme: 110
Merhaba arkadaşlar, başlıkta belirttiğim gibi (512 GB ROM, 12 GB RAM) versiyonunu aldım, şu an kargoda. Kullanan arkadaşlar var mı? Çok ısınma problemi oluyor mu? İade edip S21 FE almak mantıklı mı? PUBG gibi oyunlar oynayacağım, ama çok sık oynamıyorum. S21 FE alsam o da fazla ısınacak diye düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar bilgilendirirse mutlu olurum.
Ben kullanıyorum, tek sorunu sanki günlük kullanımda biraz çıkartamıyor gibi ancak bu eksisini hızlı şarj ile düzeltiyor. Oyunlarda ise kendim Mobile Legends Bang Bang oynuyorum sabit 120fps veriyor full ayarlarda. 4 5 el atınca ısınma oluyor kılıfı çıkarınca kasma olmuyor ama kılıfla kasmalar oluyor nedense hafif anlık olarak. Pubg oynayacaksan 90 fps vermesi lazım testini yapmadım ancak seni üzmeyeceğini şimdiden söyleyeyim. Hayırlı olsun şimdiden güle güle kullanın.

Ben kullanıyorum, tek sorunu sanki günlük kullanımda biraz çıkartamıyor gibi ancak bu eksisini hızlı şarj ile düzeltiyor. Oyunlarda ise kendim Mobile Legends Bang Bang oynuyorum sabit 120fps veriyor full ayarlarda. 4 5 el atınca ısınma oluyor kılıfı çıkarınca kasma olmuyor ama kılıfla kasmalar oluyor nedense hafif anlık olarak. Pubg oynayacaksan 90 fps vermesi lazım testini yapmadım ancak seni üzmeyeceğini şimdiden söyleyeyim. Hayırlı olsun şimdiden güle güle kullanın.
Eycallah sağolun hocam yurtta kalıyorum burda bi arkadaşta varmış baya akıcı ve ekranı çok harika gözüküyor o gri mi ne almış parmak izi bırakıyor ben suni deri aldım ileride fanda alacağım daha yeni işlemci olduğundan yani tam yeni sayılmaz 11 aylık cpu ama olsun daha herşey optimize değildir

Ekstra 6000 lira eklemesi ve S24FE alması ona performans anlamında ne kazandıracak?

%5 mi %10 mu? %5 performans kazanacak ama telefonunun şarjı hem hızlı bitecek hem de yavaş dolacak.

Mantıksız.

Her şey işlemci performansı değil 2 side top rage sayılacak işlemciler kullanıyor. One UI HyperOS'tan daha stabil, S24FE kamera olarak ve tasarım olarak (göreceli) daha önde 21 FE bu zamanda alınmaz fakat S24 FE 7 sene güncelleme alacak ve çok daha dengeli cihaz. Telefonun şarjı hızlı bitecek konusundada size katılmiyorum. Hızlı şarj konusuna gelecek olursak 25W bence günümüzde yeterli POCO 65W şarj olduğu için hem biraz daha fazla ısınacak hem de batarya samsunga göre 2 sene daha önce ölecek yani POCO'da her şey kağıt üstünde süper gözüküyor fakat cihazı elinize aldığınız zaman öyle olmadığını fark ediyorsunuz. Bütcesi yok ise POCO alıp fiziksel zarar ve sürekli oyun oynamaz ise 5+ sene kullanabileceğini tahmin ediyorum, bütçesi varsa genel performans olarak aradaki 6K farka kesinlikle değer saygılar.

Her şey işlemci performansı değil 2 side top rage sayılacak işlemciler kullanıyor One UI HyperOS'tan daha stabil S24FE kamera olarak ve tasarım olarak (göreceli) daha önde 21 FE alınmaz fakat S24 FE 7 sene güncelleme alacak ve çok daha dengeli cihaz. Telefonun şarjı hızlı bitecek konusundada size katılmiyorum. Yani POCO'da her şey kağıt üstünde süper gözüküyor fakat cihazı elinize aldığınız zaman öyle olmadığını fark ediyorsunuz.
KS nın kriterlerine göre değerlendirdim. O yüzden s24fe nın kamerasına değinmedim çünkü X6 pronun kamerasının kötü olduğunu sağır sultan bile duydu. Sadece günü kurtarır. Işık iyiyse güzel çeker.

Kağıt üzerindeki veride de bir sorun yok. S24fe nın şarjı hem çabuk bitiyor hemde 25W ile geç doluyor.

Cihaz gayet güzel aşırı derecede ısınma yok PUBG oynayacaksan gayet güzel segmentinin en iyi işlemcisine sahip 8 gen 1'den bile daha güclü kamerada çok leş değil günlük hayatta yeterli.

Her şey işlemci performansı değil 2 side top rage sayılacak işlemciler kullanıyor. One UI HyperOS'tan daha stabil, S24FE kamera olarak ve tasarım olarak (göreceli) daha önde 21 FE bu zamanda alınmaz fakat S24 FE 7 sene güncelleme alacak ve çok daha dengeli cihaz. Telefonun şarjı hızlı bitecek konusundada size katılmiyorum. Hızlı şarj konusuna gelecek olursak 25W bence günümüzde yeterli POCO 65W şarj olduğu için hem biraz daha fazla ısınacak hem de batarya samsunga göre 2 sene daha önce ölecek yani POCO'da her şey kağıt üstünde süper gözüküyor fakat cihazı elinize aldığınız zaman öyle olmadığını fark ediyorsunuz. Bütcesi yok ise POCO alıp fiziksel zarar ve sürekli oyun oynamaz ise 5+ sene kullanabileceğini tahmin ediyorum, bütçesi varsa genel performans olarak aradaki 6K farka kesinlikle değer saygılar.

Hocam pil konusunda haksızsınız Samsung kullanıyordum 10 senedir S20 kullandım pili iyi gidiyordu 1 2 yıl demeden pil çöp oldu aynı durum S21 S22 için de geçerli 2019 model mi Note 10 prom vardı kaç senelik cihaz 1 günü çok çok rahat çıkarıyordum gönül ister S24 FE almayı ama aradaki fiyat farkına bakın onadn sonra.

İki hafta önce 17.5K ya aldım 12/512 li versiyonunu ve bu fiyat bandında bunun üstüne bir cihaz yok. Cihaz saf performans cihazı kamera iyi değil note 10 pro daha iyi çekiyor ama oynatmadığı oyun yok. Performans ve oyun için alın.

Ksnın kriterlerine göre değerlendirdim. O yüzden S24FEnın kamerasına değinmedim çünkü X6 Pro'nun kamerasının kötü olduğunu sağır sultan bile duydu. Sadece günü kurtarır. Işık iyiyse güzel çeker.

Kağıt üzerindeki veride de bir sorun yok. S24FEnın şarjı hem çabuk bitiyor hem de 25W ile geç doluyor.

Hocam yurtta kalıyorum burada bir arkadaşta var cihazın ekrn ve şarjı + kamerasi güzel yaani bana göre iyi kamerasi var.

İki hafta önce 17.5k ya aldım 12/512li versiyonunu ve bu fiyat bandında bunun üstüne bir cihaz yok. Cihaz saf performans cihazı kamera iyi değil Note 10 Pro daha iyi çekiyor ama oynatmadığı oyun yok. Performans ve oyun için alın.

Hocam zaten maksat performansı çok iyi olsun zaten taksitle aldım yukarılarda belirttim bu fiyat bandının babası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı