Arkadaşlar yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum ama iPhone 13 ile POCO X6 promu alsam kararsız kaldım 20 bin TL kadar bütçem var. Hangi telefonu önerirsiniz? iPhone 13 mü POCO X6 promu yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar yakın zamanda telefon almayı düşünüyorum ama iPhone 13 ile POCO X6 promu alsam kararsız kaldım 20 bin TL kadar bütçem var. Hangi telefonu önerirsiniz? iPhone 13 mü POCO X6 promu yardımcı olur musunuz?
poco x6 pro kesinlikle hem daha uzun kullanım ömrü hemde daha iyi performans ama iphone seviyorsan kullanmak istiyorsan 13 alma 14 e felan bak yada yurtdışı iphone alın derim hocam yakınım 25 bin tlye 14 pro almıştı
POCO X6 Pro kesinlikle hem daha uzun kullanım ömrü hem de daha iyi performans ama iPhone seviyorsan kullanmak istiyorsan 13 alma 14'e falan bak ya da yurt dışı iPhone alın derim hocam yakınım 25 bin TL'ye 14 Pro almıştı.
Hocam POCO X6 Pro'yu ortamda masaya koysan utanırsın kamerasıda iPhone 13 kadar iyi değil eğer alacak arkadaş 13 yaşında bir PUBG oyuncusu değilse POCO X6 Pro saçma bir tercih olur.
Anakart MSİ B550-A PRO I İşlemci R5 5600+ Deepcool ak400 I EkranK gaming x RX6800xt I SSD adata legend 800 500 gb, samsung 980 pro 1 tb, pny cs300 1 tb I ram 4x8 gskill ripjaws I psu fps hyper pro 650w 80+
Hocam POCO X6 Pro'yu ortamda masaya koysan utanırsın kamerasıda iPhone 13 kadar iyi değil eğer alacak arkadaş 13 yaşında bir PUBG oyuncusu değilse POCO X6 Pro saçma bir tercih olur.