POCO X6 Pro mu iPhone 13 mü?

Bütçe
20000
Hocam POCO X6 Pro'yu ortamda masaya koysan utanırsın kamerasıda iPhone 13 kadar iyi değil eğer alacak arkadaş 13 yaşında bir PUBG oyuncusu değilse POCO X6 Pro saçma bir tercih olur.
Hocam gerekirse üstüne para koyarım yurt dışı 2. El almayı düşünüyorum sizce 2. El yurtdışı iPhone 13 mü yoksa sıfır poco X6 promu

Hocam kullanırım diyorsanız alın yurt dışı ama kullanım amacınız öğrenmek istiyorum ona göre öneri yapalım.
Hocam alma amacım oyun oynamak için değil daha fazla kişisel kullanım fotoğraf Instagram oyun pek oynamam oynasamda en fazla hafta 2 3 kez bende iPhone almayı düşünüyorum

Hocam POCO X6 Pro'yu ortamda masaya koysan utanırsın kamerasıda iPhone 13 kadar iyi değil eğer alacak arkadaş 13 yaşında bir PUBG oyuncusu değilse POCO X6 Pro saçma bir tercih olur.

Adının hakkını vermişsin dostum gösteriş meraklısı olmanın anlamı yok düz 13 her oyunda 60FPS 60 Hz en azından POCO telefon ile hiç yoktan bazı oyunlarda 120FPS keyfi yaşanabilir 2 yıllık ömrü oluyor genellikle yeter de artar uygun fiyatlı.

Adının hakkını vermişsin dostum gösteriş meraklısı olmanın anlamı yok düz 13 her oyunda 60FPS 60 Hz en azından POCO telefon ile hiç yoktan bazı oyunlarda 120FPS keyfi yaşanabilir 2 yıllık ömrü oluyor genellikle yeter de artar uygun fiyatlı.

Sonda dediğim cümleyi görmediniz herhalde hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı