POCO X6 Pro oyun test sonucları normal mi?

Bütçe
19000
İyi akşamlar hocam vaktiniz olursa bir de genshinde deneyebilir misiniz cihazı acaba?

Hocam oyunu hiç oynamadım da bilmiyorum da. Pek indirmek gibi de bir niyetim yok kusura bakmayın. Fakat yanlış hatırlamıyorsam sosyalde başka bir konuda birisi test edip yazmıştı. Veya YouTube'da da test videoları vardır muhtemelen. Edit: Şöyle bir video buldum umarım işinize yarar.
 
6 aydan sonra sapıtması demişsiniz.

Xiaomi 12 için 6 ay içinde başıma geldi bu cihaz 4 ayda sapıtır zaten. Kime sorsanız Xiaomi muadili alan parası olmadığı için alır. Koskoca Apple, Samsung varken Xiaomi'ye kim baksın?

18.5-19k arasındaki bir telefondan tam olarak nasıl bir performans beklediniz de bu kadar aşağılayacak bir mesaj yazdınız?

Donanımsal olarak kabul edilebilir bir cohaz fakat dandik Xiaomi yazılımı telefonu mahvediyor. 1 sene sonra performans karşılaştırması yapsak 12 bin liralık Samsung A34 bile bu telefonu katlayacak. Her Xiaomi için geçerli bu bunu bilmek için kahin olmaya gerek yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Xiaomi 12 için 6 ay içinde başıma geldi bu cihaz 4 ayda sapıtır zaten. Kime sorsanız Xiaomi muadili alan parası olmadığı için alır. Koskoca Apple, Samsung varken Xiaomi'ye kim baksın?

Eee tamam, ben de onun farkındayım zaten. Sizin iki yorumda da yaptığınız karşılaştırma o kadar saçma ki. Kendiniz de diyorsunuz parası olmayan alır diye. 20 bin liralık telefonla 80 bin liralık telefonu karşılaştırmanın amacı ne? Yazdığınız şeyleri yazmadan önce telefonun fiyatına da bakın isterseniz. Bu fiyata alabileceğiniz daha iyi telefon var mı?
 
Donanımsal olarak kabul edilebilir bir cohaz fakat dandik Xiaomi yazılımı telefonu mahvediyor.

Madem öyle neden telefonun her bir donanımsal özelliğine ayrı ayrı laf ettiniz? Baştan fena telefon değil ama yazılımsal olarak kötü deseydiniz.

1 sene sonra performans karşılaştırması yapsak 12 bin liralık Samsung A34 bile bu telefonu katlayacak. Her Xiaomi için geçerli bu bunu bilmek için kahin olmaya gerek yok.

Şu ana kadar 1 senelik kullanımda sistemsel güncellemelerden dolayı telefonu mahveden Xiaomi görmedim. POCO'dan daha düşük özelliklere sahip A34 sistemsel olarak daha iyi olsa katlamış mı olacak?

Ha bir de 1-2 dakika profilinize baktım da, kamera için POCO yerine S23 S22 önermek nedir hocam iPhone 15 falan önerseydiniz :D.
 
Madem öyle neden telefonun her bir donanımsal özelliğine ayrı ayrı laf ettiniz? Baştan fena telefon değil ama yazılımsal olarak kötü deseydiniz.
Donanımsal olarak sadece kamera kısmına laf ettim diğer sorunlar yazılım kaynaklı sorunlar. Elimde Xiaomi cihaz varsa Custom ROM ile gayet güzel kullanılıyor ama Stock ROM ile asla çekilmez. Ve her eline Xiaomi alan Custom ROM kuramıyor malesef, hem garanti gitmemesi için hem de bazı kullanıcılar bu konuda yeterli bilgiye sahip değil.

POCO'dan daha düşük özelliklere sahip A34 sistemsel olarak daha iyi olsa katlamış mı olacak?
POCO, yazılım yüzünden ağırlaşacak hocam bu zaten her Xiaomi'de görülebilir bir şey. Sistem stabil değil çünkü.

Şu ana kadar 1 senelik kullanımda sistemsel güncellemelerden dolayı telefonu mahveden Xiaomi görmedim.
Benim eskiden kullandığım Xiaomi 12 cihazım her güncelleme ile ayrı bir sorun vermeye başladığı için dayanamadım sattım. Elimdeki ucuz Redmi modellerini ise Custom veya EU ROM ile kullanıyorum.

iPhone 15 falan önerseydiniz :D.
Pro serileri dışındaki düz modelleri önermiyorum 👍
 
Telefon ben de var yeni aldım fan kullanıyorum sc giriyorum ve oyun sonu 40 kişi kalıyor telefon da haliyle ufak takılma oluyor map yükleniyor vs genel olarak kasma olmuyor onun haricinde fanli 33 derece gördüm daha dün fanı kapadım FPS standartı 90 87 88 arası gidip geliyor.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı