POCO X6 Pro PUBG Mobile ve DBD'de kaç FPS verir?

RXED

Centipat
Daha fazla  
POCO X6 Pro alacağım ama akıcılığı nasıl öğrenmek istiyorum. Telefonun ana kendi yüklediği (YouTube, Google vb.) Uygulamalar bir de Dead by Daylight Mobile ve PUBG Mobile yüklü olacak. Ve oyunlarla alakalı sormak istediğim bazı sorular var: PUBG Mobile'de en fazla kaç FPS veriyor? Verdiği FPS'te drop oluyor mu? Dead by Daylight da kaç FPS veriyor? Verdiği FPS'te drop oluyor mu? Sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim.

POCO X6 Pro alacağım ama akıcılığı nasıl öğrenmek istiyorum. Telefonun ana kendi yüklediği (YouTube, Google vb.) Uygulamalar bir de Dead by Daylight Mobile ve PUBG Mobile yüklü olacak. Ve oyunlarla alakalı sormak istediğim bazı sorular var: PUBG Mobile'de en fazla kaç FPS veriyor? Verdiği FPS'te drop oluyor mu? Dead by Daylight da kaç FPS veriyor? Verdiği FPS'te drop oluyor mu? Sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim.

Hocam POCO X serisi uzun vadede önerilen cihazlar değil PUBG 90FPS görecektir.

X6 Pro kullanıyorum DBD denemedim ama PUBG Mobile 90 FPS ve 120 gelecek.

Oyun konusunda iOS derim. Hem oyun hem de canlı yayın aynı anda daha stabil performanslı. iPhone da ekran 60 hz ise oyunda da sabit performans veriyor 50-60 arası.
Androidde ise 90-120 hz ekranda performans 90-120 fps alırken zaman zaman fps drobu olabiliyor. kalabalık yerlerde fps drop olabiliyor. Yani iOS android gibi önce uçurup kaçırıp sonra oyun sırasında düşürmüyor. Tecrübelerime göre. iPhone da ise çok ısındığında ekran parlaklığını kısıyor.

Son düzenleme:
Oyun konusunda iOS derim. Hem oyun hem de canlı yayın aynı anda daha stabil performanslı. IPhone'da ekran 60 Hz ise oyunda da sabit performans veriyor 60-60 arası.
Android'de ise 90-120 Hz ekranda performans 90-120 FPS alırken zaman zaman FPS drobu olabiliyor. Kalabalık yerlerde FPS düşmesi olabiliyor. Yani iOS Android gibi önce uçurup kaçırıp sonra oyun sırasında düşürmüyor. Tecrübelerime göre. IPhone'da ise çok ısındığında ekran parlaklığını kısıyor.

Hayır Android oyun anlamında çok daha iyi X6 Pro bandında alabileceği iOS cihaz muhtemelen desteği kesilecek olan telefonlardan olur yüksek fiyat bandına bakarsak tekrar Android daha iyi ASUS ROG redmagic nubia gibi telefonlar var iOS cihazlar oyun için değil günlük kullanım telefonudur.

Hayır Android oyun anlamında çok daha iyi X6 Pro bandında alabileceği iOS cihaz muhtemelen desteği kesilecek olan telefonlardan olur yüksek fiyat bandına bakarsak tekrar Android daha iyi ASUS ROG redmagic nubia gibi telefonlar var iOS cihazlar oyun için değil günlük kullanım telefonudur.

Hocam ne kadar Android kullansam da bu bir gerçek oldu artık Apple gerçekten çok daha iyi evet düşük bütcede hala Android daha mantıklı ancak gördüğüm kadarıyla Android cihazlar daha ilk 2 3 ayda bile ilk alınan performansını vermezken bu iPhone 6 da 5.senede başlamıştı. Oyun konusunda ise cimrilik yapmayıp düz 15 14 serisinin ekranını da 120 Hz yapmaları lazım. Yoksa işlemcinin stabilliği vesaire çok daha iyiler.

Tecrübelerime iOS daha iyi dediğim gibi iPhone 6s - 7 ile bile. Marka övücülüğü yapmıyorum zaman zaman her fırsatta eleştiririm gömerim batarya vb konularda. Ama diğer bazı konularda hakkını veririm oyun sistem donanım ve yazılım uyumu vb konularda.

Elimde mesela iOS 15.4 yüklü SE 2020 var kağıt üzerinde mesela S20 den bile kötüdür sallıyorum şimdi ama gel oyun performans testi yapalım hem oyun hem canlı yayın aynı anda. :) Pubg falan değil ha. Sistemi donanımı zorlayan oyunla deneyelim.

Sadece ekran görüntüleri bana aittir.

DCDA9416-7C12-419E-BEE1-4D44D7AACEC2.jpeg

DD9E9BC1-9BB7-4E15-B6A8-EDCFA8E996FF.jpeg A0615A23-15CB-4FF1-80C2-5E4C76F607D8.jpeg D3B6CEB0-6E76-4F94-836D-10AF0E1CE944.jpeg 6373EC82-51F6-472D-BECB-8EA13DE7569E.jpeg A387B4DA-414B-4051-B017-F1E3CDC85E55.jpeg 5CB3D668-B95F-4C00-9B86-11B7156DA5E4.jpeg

başka bir video ile göstereyim ne demek istediğimi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı