mordecai and rigby
Centipat
Merhaba dostlar. Yeni telefon alacağım ve düşündüğüm POCO X6 Pro. Bu telefon şu an ne âlemde kimi diyor boşta bile ısınıyor, kimi diyor HyperOS berbat diyor, kimi diyor sadece oyun oynatır günlük kullanılmaya uygun değil, kimisi de diyor ki al üzmez. Çok araştırdım her yer farklı bir şey söylüyor iyice sıkıldım şu telefon hakkında adamakıllı bilgisi olan birileri var mı? Telefonu tercih etme sebebim Dimensity 8300 Ultra olması.
Kamerasında değilim o idare eder.
CoD Mobile olur Wild Rift olur bu gibi oyunları yüksek ayarlarda kasmadan oynatacak ayrıyeten günlük kullanıma uygun bir telefon arıyorum. Varsa tabii.
Bu telefonu alınır mı? Yoksa bu fiyat bandında bana hem rahatlıkla oyun oynatacak hem günlük hem şarjı hızlı sömürülmeyecek bir telefon varsa önerebilir misiniz? İşlemcisine denk veya az ve fazla performans farkı olmayan daha stabil işlemcili telefon da olabilir. Bütçe 19k. Şimdiden teşekkürler.
Kamerasında değilim o idare eder.
CoD Mobile olur Wild Rift olur bu gibi oyunları yüksek ayarlarda kasmadan oynatacak ayrıyeten günlük kullanıma uygun bir telefon arıyorum. Varsa tabii.
Bu telefonu alınır mı? Yoksa bu fiyat bandında bana hem rahatlıkla oyun oynatacak hem günlük hem şarjı hızlı sömürülmeyecek bir telefon varsa önerebilir misiniz? İşlemcisine denk veya az ve fazla performans farkı olmayan daha stabil işlemcili telefon da olabilir. Bütçe 19k. Şimdiden teşekkürler.