Xiaomi POCO X6 Pro alınır mı?

Nasıl bir deneyimmiş bu? Anlatın aydınlanalım sizin gibi.

Xiaomi'nin kendi işletim sistemi olduğundan arayüzü berbat. Hatta zil sesleri parayla satılıyor, zil sesini değiştirmeye çalıştığımda telefon bana reklam gösteriyor. (bu kapatılabiliyormuş) ayrıca Samsung tablet kullanıyorum ve önceki telefonum Samsung'du Batarya/cihaz performans kaybını 2 yılda hissetim. Bu cihaz 7-8.ayında hissetirdi bana. Ayrıca kameraları için MP değerlerini alamıyor tamam kamera o güçte ama işleyecek bileşen yok. Yani kısacası Xiaomi pişmanlıktır gidin Snapdragon kullanan Samsung'lara yönelin. Teşekkürler.

Xiaomi'nin kendi işletim sistemi olduğundan arayüzü berbat. Hatta zil sesleri parayla satılıyor, zil sesini değiştirmeye çalıştığımda telefon bana reklam gösteriyor. (bu kapatılabiliyormuş) ayrıca Samsung tablet kullanıyorum ve önceki telefonum Samsung'du Batarya/cihaz performans kaybını 2 yılda hissetim. Bu cihaz 7-8.ayında hissetirdi bana. Ayrıca kameraları için MP değerlerini alamıyor tamam kamera o güçte ama işleyecek bileşen yok. Yani kısacası Xiaomi pişmanlıktır gidin Snapdragon kullanan Samsung'lara yönelin. Teşekkürler.
Şimdi ben sizin hangi modeli kullandığınızı bilmiyorum. Aynı marka da olsa her cihazı bir tutarak yorum yapmak bence mantıksız. Şöyle izah edeyim; ben şimdi gideyim mesela tam bir çöp Samsung Galaxy A04s (2022 cihazı) alayım. Bu cihazın tabiri caizse altını üstüne getirdiğimi düşünün. Oyunlar oynamaya çalışıyorum, yüklemediğim uygulama kalmamış. Cihazda görmediğim bug kalmaz. Kasmalardan kullanılamaz hale gelir. Sonra da gidip S24'ü kötüleyeyim. Efendim kesinlikle alınmaz 7-8 aya kasar, şarj hızı çok düşük, kutu boş, arayüzde Korece yazılar çıkıyor vs. vs. Doğru bir yaklaşım olmaz. Bunlar kesin yargıya varılamayacak ve genele hitap etmeyen öznel çıkarımlardır. Bence gerek yok. Ayrıca Snapdragon ve Samsung birlikteliğini orta üst segmentte artık zor göreceğiz gibi duruyor. Sevgiler.

Şimdi ben sizin hangi modeli kullandığınızı bilmiyorum. Aynı marka da olsa her cihazı bir tutarak yorum yapmak bence mantıksız. Şöyle izah edeyim; ben şimdi gideyim mesela tam bir çöp Samsung Galaxy A04s (2022 cihazı) alayım. Bu cihazın tabiri caizse altını üstüne getirdiğimi düşünün. Oyunlar oynamaya çalışıyorum, yüklemediğim uygulama kalmamış. Cihazda görmediğim bug kalmaz. Kasmalardan kullanılamaz hale gelir. Sonra da gidip S24'ü kötüleyeyim. Efendim kesinlikle alınmaz 7-8 aya kasar, şarj hızı çok düşük, kutu boş, arayüzde korece yazılar çıkıyor vs. vs. Doğru bir yaklaşım olmaz. Bunlar kesin yargıya varılamayacak ve genele hitap etmeyen öznel çıkarımlardır. Bence gerek yok. Ayrıca Snapdragon ve Samsung birlikteliğini orta üst segmentte artık zor göreceğiz gibi duruyor. Sevgiler.

Aslında tüm cihazlarını kastetmemiştim ama sizin dediklerinizde doğru görünüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı