POCO X6 Pro vs Nothing Phone

xs.Sergen

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle ekran ve oyun performansı benim için ön planda, bu durumda POCO X6 Pro iyi bir tercih ama malzeme kalitesi ve yazılımı onu biraz geriye götürüyor.
2. olarak ise Nothing Phone 2 düşünüyorum.
Nothing Phone hem yazılımsal hem de malzeme kalitesi olarak daha iyi 2. el garantili 22 bin TL'ye buldum.
Peki hangisini almalıyım en az 2 mümkünse 3 yıl götürecek bir telefon istiyorum ve çok oyun oynuyorum POCO'ya mı yönelmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
22 bütçeniz varsa F6 çok daha iyi olur. Malzeme, pil kalitesi X6 Pro'dan daha iyi. Üstelik Pubg 120 fps desteği var.

2. el S23 bakabilirsiniz. Nothing'de güzeldir. Ama 256 GB versiyonu distrübör garantili olarak Türkiye'de yok. 2. elde 512gb modelini 22ye bulduysanız iyidir. Kaç ay garantili?

2. el S23 bakabilirsiniz. Nothing'de güzeldir. Ama 256 GB versiyonu distrübör garantili olarak Türkiye'de yok. 2. elde 512 GB modelini 22ye bulduysanız iyidir. Kaç ay garantili?

S23 bataryası küçük oyun oynayan birini mutlu edebileceğini sanmıyorum.
Bulduğum Nothing Phone ise 19 ay garantili.

512 GB ise alabilirsiniz. İthalatçı garantili ise bulaşmayın.

Distrübtör.

512 GB ise alabilirsiniz. İthalatçı garantili ise bulaşmayın.

Distribütör garantili. Bir de 21 bin TL'ye garantili S23 buldum. Bataryası optimize mi acaba günü rahat çıkarıyorsa yeterli olur. Gün içinde pek oyun oynamıyorum akşam da şarj ile durumu düzeltebilirim.

Distrübtör.

Distribütör garantili. Bir de 21 bin TL'ye garantili S23 buldum. Bataryası optimize mi acaba günü rahat çıkarıyorsa yeterli olur. Gün içinde pek oyun oynamıyorum akşam da şarj ile durumu düzeltebilirim.

Bataryası optimizedir. Günü rahatlıkla çıkarır ve S22 gibi sıkıntılı bataryası yoktur. İsterseniz batarya test videolarına bakın. Ben olsam eğer S23 ve Phone 2 dışında seçeneğim telefon almazdım daha iyi. Çünkü S23'ün ekranı çok küçük ve benim ellerim bayağı bayağı büyük. PUBG'de 120 FPS veriyor ama ekranı küçük işte. Nothing Phone 2 ise PUBG akıcı'da 60 FPS veriyor. 60 Fps oynamak istiyorsam gidip s10 alırım daha iyi. Eğer küçük ekran sıkıntı olmazsa S23 daha iyidir.

Bataryası optimizedir. Günü rahatlıkla çıkarır ve S22 gibi sıkıntılı bataryası yoktur. İsterseniz batarya test videolarına bakın. Ben olsam eğer S23 ve Phone 2 dışında seçeneğim telefon almazdım daha iyi. Çünkü S23'ün ekranı çok küçük ve benim ellerim bayağı bayağı büyük. PUBG'de 120 FPS veriyor ama ekranı küçük işte. Nothing Phone 2 ise PUBG akıcı'da 60 FPS veriyor. 60 FPS oynamak istiyorsam gidip S10 alırım daha iyi. Eğer küçük ekran sıkıntı olmazsa S23 daha iyiydibüyük ekranlı telefonlarla pek aram yok zaten.

Bataryası optimizedir. Günü rahatlıkla çıkarır ve S22 gibi sıkıntılı bataryası yoktur. İsterseniz batarya test videolarına bakın. Ben olsam eğer S23 ve Phone 2 dışında seçeneğim telefon almazdım daha iyi. Çünkü S23'ün ekranı çok küçük ve benim ellerim bayağı bayağı büyük. PUBG'de 120 FPS veriyor ama ekranı küçük işte. Nothing Phone 2 ise PUBG akıcı'da 60 FPS veriyor. 60 FPS oynamak istiyorsam gidip S10 alırım daha iyi. Eğer küçük ekran sıkıntı olmazsa S23 daha iyidir.

Büyük telefonlarla pek aram yok zaten. Sadece dizi ve film gibi içerikler de tüketiyorum ve bu konuda sorun yaşamazsam S23 iyi bir tercih.

Bataryası optimizedir. Günü rahatlıkla çıkarır ve S22 gibi sıkıntılı bataryası yoktur. İsterseniz batarya test videolarına bakın. Ben olsam eğer S23 ve Phone 2 dışında seçeneğim telefon almazdım daha iyi. Çünkü S23'ün ekranı çok küçük ve benim ellerim bayağı bayağı büyük. PUBG'de 120 FPS veriyor ama ekranı küçük işte. Nothing Phone 2 ise PUBG akıcı'da 60 FPS veriyor. 60 Fps oynamak istiyorsam gidip s10 alırım daha iyi. Eğer küçük ekran sıkıntı olmazsa S23 daha iyidir.
Hocam NP2 de refresh rate 120'de oynatıyormuş merak edip baktım, oyunu popup view'a alıp tekrar fullscreen yapınca 120'de oynanıyor diyorlar, hem 2 hem de 2a için geçerli. Neden böyle saçma bir limit var onu anlamadım açıkçası.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı