anladım çok sağolun bana da x6 pro alınmaz kamerası çöp fln dediler de bende incelemelere baktım o kadarda kötü olmadıgını gördümPOCO X6 Pro aralarında en iyi işlemciye sahip olan telefon. Kamera tarafında Honor 90 daha iyi diye biliyorum. Şahsen POCO X6 Pro tercih ederdim, her ne kadar kamera odaklı bir telefon olmasa da işlemcisi çok iyi. Redmi Note 12 Pro+ bu iki telefondan aşağıda kalıyor kesinlikle her anlamda. Sonuç olarak baktığımızda POCO X6 Pro > Honor 90 > Redmi Note 12 Pro+ derim ben.
Performans tarafında çok başarılı ama bunu yapmak için de bir yerden kısmak gerek mecbur, o da kamera oluyor sanırım bu serilerde. Kamera odaklı bakıyorsanız biraz daha ekleyip Samsung telefon alabilirsiniz. Örneğin S23 FE kamera anlamında da performans anlamında da başarılı, tabii performans kısmında X6 Pro kadar olmasa da yine de iyi çünkü kamerası da aynı zamanda iyi.anladım çok sağolun bana da x6 pro alınmaz kamerası çöp fln dediler de bende incelemelere baktım o kadarda kötü olmadıgını gördüm
evet doğru diyosunuz ama 5k daha cıkacak bütcem yok o yüzden X6 PRO alacagımPerformans tarafında çok başarılı ama bunu yapmak için de bir yerden kısmak gerek mecbur, o da kamera oluyor sanırım bu serilerde. Kamera odaklı bakıyorsanız biraz daha ekleyip Samsung telefon alabilirsiniz. Örneğin S23 FE kamera anlamında da performans anlamında da başarılı, tabii performans kısmında X6 Pro kadar olmasa da yine de iyi çünkü kamerası da aynı zamanda iyi.
Anladım çok sağ olun bana da X6 Pro alınmaz kamerası çöp falan dediler de bende incelemelere baktım o kadar da kötü olmadıgını gördüm.
Aslında arada o kadar fark yok, 19000TL sanırım X6 Pro, S23 FE de 21000TL. Şahsen ben ne yapar eder zorlar gider S23 FE alırdım.evet doğru diyosunuz ama 5k daha cıkacak bütcem yok o yüzden X6 PRO alacagım
daha çok oyun oynayacagım için işlemcisi öne çıkıyor o yüzden alacagım.X6 Pro yeni bir cihaz 2. yılını doldurunca anakart şikayetleri gelmeye başlar bence.
Daha çok oyun oynayacagım için işlemcisi öne çıkıyor o yüzden alacagım.
Daha çok oyun oynayacagım için işlemcisi öne çıkıyor o yüzden alacagım.
Aslında arada o kadar fark yok, 19000TL sanırım X6 Pro, S23 FE de 21000TL. Şahsen ben ne yapar eder zorlar gider S23 FE alırdım.
poco x6 pro 8/256 alacagım 16800 tlBencede biraz saha zorlayın S23 FE alın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.