POCO X6 Pro vs Samsung A35

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütçe
20000
Maalesef F6'ya yetecek param şu anlık yok.

Anladım X6Pro alabilirsiniz rahatlıkla kafan rahat olur.

Bence de X7 Pro beklenebilir fakat çıktığı dönemde 25-27 bin arası olacak, birkaç aya 22 bin civarına düşer.

Bu arada kanka eeu ROM'a HyperOS 2 geldi ya global ROM'a ne zaman HyperOS 2 gelecek X6Pro için bu ay gelir mi?

Galiba X6 Pro almayı düşünüyorum.

H. O

Evet fakat stabil olarak 1.0.14.0 sürümü var, betada 1.0.17.0 var.

Alabilirsiniz, hayırlı olsun şimdiden.

İnşallah bu ay gidip de 1.0.18.0 veya 1.0.19.0 gelmez YT'den gördüğüm kadarıyla bu ay gelecekmiş HyperOS 2 umarım doğrudur.
Zaten bildiğim kadarıyla HyperOS 2 X6Pro'nun aralık güncellemesi oluyor en son kasım güncellemesi geldi o da 1.0.17.0 zaten.

Telefonda sıkıntı yok haberin olsun hyperos un kendisinde olan hatalar onlarda sorun etmeyen hatalar zaten hyperos 2 çıkıyor onda o sorunlar yok rahatlıkla alabilirsiniz
Hataları söyleyecek olursam hyperos 1.0 çok fazla sarj yiyor onun dışında pek sorun görmedim ilk zamanlarda sorunlar baya vardı düzeldi zaten hyperos 2 gelecek bir kaç güne 5k daha eklerim dersen f6 al veya 9 ocakta x7pro çıkacak onu bekle hem oyun oynarsın rahatlıkla hem sosyal medya da akıcı olur hem edit yaparsanda sorun olmaz arayüz de akıcı zaten her türlü götürür seni

O desiğin cihazlar 40 50k farkındaysan adam 20k diyor 20k da olan esynos cihaz alınır mı sence ısınma sorunu dolu hem. Samsung da biliyor ısınma sorunu olduğunu kronik sorunu ye kabul etmiyorsunuz anlamıyorum cidden
Kardeşim 22 bin civarında güzel ısınmayan Exynoslu cihazlar da var ne 40-50k'sı. Exynos 1480 de oyun oynarken ısınıyor gündelik işlerde ısınmayan bir SoC. Ayrıca 9 ocakta X7 serisi sadece global pazara tanıtılacak. Türkiye'ye gelmesi en az 1-2 ay sürer ve fiyatı da arkadaşın bütçesine yetmez zaten.

Kardeşim 22 bin civarında güzel Exynos'lu cihazlar da var. Exynos 1480 de oyun oynarken ısınıyor gündelik işlerde ısınmayan bir SoC. Ayrıca 9 Ocakta X7 serisi sadece global pazara tanıtılacak. Türkiye'ye gelmesi en az 1-2 ay sürer ve fiyatı da arkadaşın bütçesine yetmez zaten.

X6Pro almak varken niye Exynos alsın.

En ucuz A35 14 bin lira, bu kötü mü?
Honor markasını sevmiyorum. Bir de A35 pahalı demişsiniz. POCO X6 Pro 18.500 civarlarında, A35 14.500 civarlarında. POCO X6 Pro daha pahalı değil mi?
Kendi fiyatına göre verdiği performans hakkında konuşuyorum. Daha 2 ay önce 256 GB A35 13k'ydı. Şuan 128 GB A35 14.5k. Aynı fiyata 256 GB Nothing Phone alabiliyorsun ve 778G+ 1380'den daha iyi. Güncelleme sıkıntı değilse 128 GB S20 FE var ve 865 harbi o fiyata göre güçlü bir işlemci. Bütçenin 15k'yı geçtiği bir durumda One UI 7 alacak S21 FE var ve 888 harbi çok güçlü bir işlemci.

X6Pro almak varken niye Exynos alsın?
Exynos 2200 ve sonrası bir sorun değil.

Kendi fiyatına göre verdiği performans hakkında konuşuyorum. Daha 2 ay önce 256 GB A35 13K'ydı. Şu an 128 GB A35 14.5k. Aynı fiyata 256 GB Nothing Phone alabiliyorsun ve 778g+ 1380'den daha iyi. Güncelleme sıkıntı değilse 128 GB S20 FE var ve 865 harbi o fiyata göre güçlü bir işlemci. Bütçenin 15K'yı geçtiği bir durumda One UI 7 alacak S21 FE var ve 888 harbi çok güçlü bir işlemci.

S21 FE iyi ama islemcisi artık zayıf ve güncelleme desteği bitir neredeyse yeni cihaz almak verken niye Samsung alsın Samsung fan boyluğu yapmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı