POCO X7 Pro 8/256 alınır mı?

Bütçe
<22.000

Mehmet_014

Picopat
Daha fazla  
Merhaba.

POCO X7 Pro 8/256 almak istiyorum ama tereddütlerim var yüzümü kara çıkarır mı? Performans ısınma cart curt sorunları var mıdır? Biraz araştırdım iyi diyorlar ama ben gene de kullanan veya kullanmış bilgili kişilere sormak istiyorum yardımcı olur musunuz? Kamerası 13-20-50 MP imiş bana gayet yeterli performans ve soğutma odaklıyım.​

Merhaba.

POCO X7 Pro 8/256 almak istiyorum ama tereddütlerim var yüzümü kara çıkarır mı? Performans ısınma cart curt sorunları var mıdır? Biraz araştırdım iyi diyorlar ama ben gene de kullanan veya kullanmış bilgili kişilere sormak istiyorum yardımcı olur musunuz?​

7 aydır kullanıyorum su gibi akıyor telefon efsane al.

Merhaba.

POCO X7 Pro 8/256 almak istiyorum ama tereddütlerim var yüzümü kara çıkarır mı? Performans ısınma cart curt sorunları var mıdır? Biraz araştırdım iyi diyorlar ama ben gene de kullanan veya kullanmış bilgili kişilere sormak istiyorum yardımcı olur musunuz? Kamerası 13-20-50 MP imiş bana gayet yeterli performans ve soğutma odaklıyım.​

Ben de yaklasık 5 aydır kullanıyorum zaten, islemcisi efsane. Arkadasın dedigi gibi sarjdayken 90W oldugu ıcın ısınıyor o da normal. Onun harici 8 saat oyun oynamazsan pek ısınmaz. Kamerası ortalama bir kaliteye sahip ama bu fiyata alınabilecek en iyilerinden biri diye dusunuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende yaklasık 5 aydır kullanıyorum zaten islemcisi efsane arkadasın dedigi gibi sarjdayken 90W oldugu ıcın ısınıyor oda normal onun harici 8 saat oyun oynamazsan pek ısınmaz kamerası ortalama bir kaliteye sahip ama bu fiyata alınabilecek en iyilerinden biri diye dusunuyorum.

Kamerası önemli değil zaten şu an A14 kullanıyorum bu da 50 MP bana yetiyor da artıyor. Performans ve soğutması önemli benim için içinde iPhone 17'de olan liquidcool varmış. Bilgi için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı