POCO X7 Pro alınır mı?

• Konuyu başlatan uikN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 3.417

uikN

Centipat
Daha fazla  
Merhaba.

Araştırdım ekran batarya bayağı iyi diyorlar. 16 bin TL'ye kadar en iyisi bu mu?
Oyun oynamıyorum bu arada ama belki yılda bir CoD indirip oynarım (PUBG gibi).
Tek korktuğum yedek parça. Baktım ekran kırılsa internette LCD satışı göremedim 😀
Bir de şebeke sorunu yaşayanlar varmış.

14T ile aynı fiyattalar sanırım aslında seçeneklerde o da var. Kamera önemli ama batarya da önemli.

Ne yazık ki.
12 Pro Max anakart bozuldu. Tamir edemediler. Alt katman üst katman değişti ama şebeke gelmedi. Sökerken de işlemci bacağı koptu. Dokunmatik de gitmiş. Dolayısıyla yeni telefon bakıyorum. Çöp oldu iPhone'm.

Neden tekrar iPhone bakmıyorum: Ekran kalitesi ve batarya zayıf. Yurt dışı bile alsam 30 binden başlıyor. O kadar bütçe artık ayıramıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O kadar oyun oynamıyorsan batarya için almana gerek yok. Şebeke sorunları evet bir çok kullanıcı yazmış, gelecek güncellemelerle düzeltilir. Gene de işlerini halleder telefon ama kamerası iyi değil, hele ki ön kamerası, arka gene idare eder. Yurt dışı alacaksan 14T ye bak çünkü kayıt yapabiliyorsun, yurt içi alacaksan S24fe ye bakabilirsin. Bataryadan feragat edersin biraz ama günü çıkarırlar 3,4 saat oyun oynamıyorsan. Kamera olarak zaten iyiler.

Son düzenleme:
Merhaba.

Araştırdım ekran batarya bayağı iyi diyorlar. 16 bin TL'ye kadar en iyisi bu mu?
Oyun oynamıyorum bu arada ama belki yılda bir CoD indirip oynarım (PUBG gibi).
Tek korktuğum yedek parça. Baktım ekran kırılsa internette LCD satışı göremedim 😀
Bir de şebeke sorunu yaşayanlar varmış.

14T ile aynı fiyattalar sanırım aslında seçeneklerde o da var. Kamera önemli ama batarya da önemli.

Ne yazık ki.
12 Pro Max anakart bozuldu. Tamir edemediler. Alt katman üst katman değişti ama şebeke gelmedi. Sökerken de işlemci bacağı koptu. Dokunmatik de gitmiş. Dolayısıyla yeni telefon bakıyorum. Çöp oldu iPhone'm.

Neden tekrar iPhone bakmıyorum: Ekran kalitesi ve batarya zayıf. Yurt dışı bile alsam 30 binden başlıyor. O kadar bütçe artık ayıramıyorum.

Bütçeniz yetiyor S24 FE alınmalı.

Ben şuan X7 Pro dan yazıyorum. Batarya ekran hız akıcılık, oyun performansı harika. Ama kamera ile güzel fotoğraflar çekmeyi unut. Hele ki selfie kamerası çamur. Şebeke sorunu ara ara yaşadım, arkadaşımla yanyana oturuyoruz beni arıyor ama telefonum çalmıyor mesela. Yazılım ile düzeltilmesi gereken 4 5 husus var. Şebeke sorunu, arayüz iyileştirmeleri vs. Ama günlük internete gireyim, oyun oynayayım, müzik video vs diyorsan performansı üzmez.

Ben şuan X7 Pro dan yazıyorum. Batarya ekran hız akıcılık, oyun performansı harika. Ama kamera ile güzel fotoğraflar çekmeyi unut. Hele ki selfie kamerası çamur. Şebeke sorunu ara ara yaşadım, arkadaşımla yanyana oturuyoruz beni arıyor ama telefonum çalmıyor mesela. Yazılım ile düzeltilmesi gereken 4 5 husus var. Şebeke sorunu, arayüz iyileştirmeleri vs. Ama günlük internete gireyim, oyun oynayayım, müzik video vs diyorsan performansı üzmez.

Evet benim de şu şebeke ile kamera konusu kafamı cok karıştırıyor.
Ya bi beceremiyorlar şu kamera işini. İphone 11 bile kaç yıllık telefon 10 liraya bulunuyor, onun kamerası bile son çıkan androidlerden iyi nerdeyse :D

Hala şebeke sorunu yaşıyormusunuz?

Hocam konuyu hortlatıyorum ama bu X7 Pro cihazinda klasik 3.5mm kulaklık girisi var mi?
Çünkü bazı yeni telefonlardan kulaklık girişleri kaldırıldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı