POCO X7 Pro alınır mı?

Her şey AnTuTu değildir. Kamera kötü, işlemci rakiplerine göre üstün değil, işçilik, yazılım berbat. Zaten GT30 alacağınıza X7 Pro alın.

X7 Pro alacağım fakat ısınınca kendi kendine FPS düşürüyormuş onu nasıl kapatabilirim kernel diye bir şey varmış onunla kapanıyormuş telefoncudan almadan önce telefoncuya yaptırsam olur mu?

X7 Pro alacağım fakat ısınınca kendi kendine FPS düşürüyormuş onu nasıl kapatabilirim kernel diye bir şey varmış onunla kapanıyormuş telefoncudan almadan önce telefoncuya yaptırsam olur mu?

Hocam yok öyle bir şey, dediğiniz şey throttle. Cihaz ısındıkça performansı düşürmesi. Bu olay S25 Ultrada da olur X7 Pro'da da. Sadece X7 Pro'da daha fazla ısındığı için daha erken oluyor ancak engellemenin yolu kernel falan değil. Engellenemez ama soğutucu vesaire alırsanız azaltılabilir. Acaba biri undervolt ya da termal sınırlamadan falan mı bahsetti? Asla mantıklı değil.

Hocam yok öyle bir şey, dediğiniz şey throttle. Cihaz ısındıkça performansı düşürmesi. Bu olay S25 ultrada da olur X7 Pro'da da. Sadece X7 Pro'da daha fazla ısındığı için daha erken oluyor ancak engellemenin yolu kernel falan değil. Engellenemez ama soğutucu vesaire alırsanız azaltılabilir. Acaba biri undervolt ya da termal sınırlamadan falan mı bahsetti? Asla mantıklı değil.

Yok nerede okudum bilmiyorum hatırlamıyorum ama biri şey dedi cihaza root atılıyor franco kernel Manager'da bir ayara girip oradan PUBG seçiyormuşuz cihaz ısınsa dahi 120'den düşürmüyormuş kendini.

Yok nerede okudum bilmiyorum hatırlamıyorum ama biri şey dedi cihaza root atılıyor franco kernel Manager'da bir ayara girip oradan PUBG seçiyormuşuz cihaz ısınsa dahi 120'den düşürmüyormuş kendini.

Sonra neden cihazim çöp oldu dersiniz. Zarardan başka birşey vermez cihaza. Cihaz kendini korumak icin performans dusuruyor zaten.

Hocam cihazın ısınınca performans kısmasınında bir sebebi var. Yarışta yorulan atı en fazla ne kadar koşmaya zorlayabilirsiniz? Bir süre sonra yorulup zarar görecektir. Telefonda aynı mantık, kendini soğutamaz sürekli 120ye zorlanırsa zamanla işlemci zarar görecek(yorulacak), pil performansı azalacak ve ömrü kısalacaktır.

Ama çok 43 derece olunca 60 FPS düşmesi normal bir şey değil en azından 45 46 olunca 60 FPS olsun cihaz.

Cihazin genel sorunu bu. POCO iscilik ve sogutma olarak iyi degil. Islemci mimariside sorunlu bir cihaz. Big small mimarisine uymuyor, small verimlilik cekirdekleri yok ve butun cekirdekleri big cekirdekler. Bu yuzden verimsiz denebilecek bir islemciye sahip, hizlica isinip throttle yapiyor, cihazin iyi bir sogutmasida olmadigi icin bunun onune pek gecemiyor.

Cihazin genel sorunu bu. POCO iscilik ve sogutma olarak iyi degil. Islemci mimariside sorunlu bir cihaz. Big small mimarisine uymuyor, small verimlilik cekirdekleri yok ve butun cekirdekleri big cekirdekler. Bu yuzden verimsiz denebilecek bir islemciye sahip, hizlica isinip throttle yapiyor, cihazin iyi bir sogutmasida olmadigi icin bunun onune pek gecemiyor.

O zaman hocam o işlerle uğraşmayayım 2 tane fan alayım öneriniz var mı? Memo CX07 beğendim ama hangi satıcıdan alacağım bilmiyorum maksimum 500 lira veririm bir de şey buz tutuyormuş bazıları biliyorsanız onlardan önerirseniz sevinirim. ( 2 tane fanı 2 cihaz alacağım için istiyorum kardeşimede alacağız)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı