POCO X7 Pro alınır mı?

Qwertyq

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. POCO X7 Pro almayı düşünüyorum. Oyun performansı nasıl? Çok ısınıyor diyenler var bu yüzden kararsızım. Ve kaç yıl kullanırım ortalama? Uzun süre kullanmak istiyorum önceki telefonumu 3- yıl civarında kullanmıştım. Kamerası çok da önemli değil çok fotoğraf çeken birisi değilim arada çekerim sadece. Ve şebeke sorunu yaşayanlar varmış çok oluyor mu? Veya düzeltildi mi bilmiyorum. Tüm bunlara rağmen alınır mı? Bu arada şu an aldığım telefon Redmi Note 13 Pro 5G ama çok ısınıyor ve yavaş tepki geliyor gibi geldi bana bu yüzden iade edip POCO X7 Pro'ya yönelmeyi düşündüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Belirli bir bütçe yok hocam.

Şu ikisine bakabilirsiniz Xiaomi yerine. Poco X7 Pro çok kronik bir makineymiş alanların çoğu memnun değil.

Şu ikisine bakabilirsiniz Xiaomi yerine. Poco X7 Pro çok kronik bir makineymiş alanların çoğu memnun değil.
Bende orada kararsız kaldım hocam.Bazı kişiler memnun ve sorun yaşamamış bazıları ise sorun yaşamış

Honor 400 veya S24 FE alınır bence POCO Xiaomi firmasında bir marka fakat POCO telefon kalitesi olarak bir bilgim yok.

Merhaba. POCO X7 Pro almayı düşünüyorum. Oyun performansı nasıl? Çok ısınıyor diyenler var bu yüzden kararsızım. Ve kaç yıl kullanırım ortalama? Uzun süre kullanmak istiyorum önceki telefonumu 3- yıl civarında kullanmıştım. Kamerası çok da önemli değil çok fotoğraf çeken birisi değilim arada çekerim sadece. Ve şebeke sorunu yaşayanlar varmış çok oluyor mu? Veya düzeltildi mi bilmiyorum. Tüm bunlara rağmen alınır mı? Bu arada şu an aldığım telefon Redmi Note 13 Pro 5G ama çok ısınıyor ve yavaş tepki geliyor gibi geldi bana bu yüzden iade edip POCO X7 Pro'ya yönelmeyi düşündüm.

Şu anda X7 Pro kullanıyorum 2 ay önce Hepsiburada'dan aldım herhangi bir sorun yaşamıyorum aşırı hızlı bir cihaz öneririm.

Cihaz kendini kısıtlamadığı sürece ne kadar ısındığının önemi yok. Batarya sıcaklığı 44'ü geçince başlıyor genellikle kısmalar. 5-6 yıl götürür. Oyun için iyi cihaz ama ben 5 daha koyar F7 alırdım sebebi yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı