Poco X7 Pro alınır mı?

Bütçe
25.000

HüseyinFurkan

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle iyi akşamlar. 25.000 TL bütçem var üstüne çıkamam. Poco X7 Pro'yu önerir misiniz? Aynı fiyata daha iyisi var mıdır?

POCO F6 kullanıcısı olarak pek önermem. Tamam güzel telefon ama yazılımı çok kötü.
Garantisinin bitmesine 1 yıl kaldı bittikten sonra custom ROM atmayı deneyeceğim.

Neyi var? Kullanan tanıdığım mevcut olduğu için soruyorum.

Genel bir şebeke sorunu var hocam, kimi cihazda cikiyor kimisinde cikmiyor. Yazilimsal degil donanimsal yuksek ihtimal. Sonradan olusmuyor veya duzelmiyor. Ayriyeten islemci mimarisi olarak sorunlu, big small mimarisine uymuyor. Verimlilik cekirdekleri yok bu yuzden verimsiz bir islemciye sahip ve isinanda bir islemci. Cihazin sogutmasida pek iyi olmadigi icin ekstra isiniyor.

POCO F6 kullanıcısı olarak pek önermem. Tamam güzel telefon ama yazılımı çok kötü.
Garantisinin bitmesine 1 yıl kaldı bittikten sonra custom ROM atmayı deneyeceğim.

Sadece ama sadece oyun icin aliniyorsa mantikli bir cihaz zaten. Kamera ve yazilim olarak cok geride fiyat bandindan.

Genel bir şebeke sorunu var hocam, kimi cihazda cikiyor kimisinde cikmiyor. Yazilimsal degil donanimsal yuksek ihtimal. Sonradan olusmuyor veya duzelmiyor. Ayrıyeten islemci mimarisi olarak sorunlu, big small mimarisine uymuyor. Verimlilik cekirdekleri yok bu yuzden verimsiz bir islemciye sahip ve isinanda bir islemci. Cihazin sogutmasida pek iyi olmadigi icin ekstra isiniyor.

Sadece ama sadece oyun icin aliniyorsa mantikli bir cihaz zaten. Kamera ve yazilim olarak cok geride fiyat bandindan.

Evet dediğiniz gibi bende oyun amaçlı almıştım zaten o konuda gayet güzel. Gündelik kısım için aynı şeyleri söyleyemem.

S24 FE alınır ama fiyatı çok zamlandı. Az daha çıksak S24 alınıyor. Şu an Honor 200 Pro daha mantıklı.

Denk cihazlar Honor 200 Pro ile. Batarya, ekran ve az da olsa kamera konusunda Honor, guncelleme destegi, islemci gibi konularda S24FE daha onde. Sahsen S24FE alirim. Birbirinden cok bir ustunlukleri yok.

Denk cihazlar Honor 200 Pro ile. Batarya, ekran ve az da olsa kamera konusunda Honor, guncelleme destegi, islemci gibi konularda S24FE daha onde. Sahsen S24FE alirim. Birbirinden cok bir ustunlukleri yok.
S24 FE alınır ama fiyatı çok zamlandı. Az daha çıksak S24 alınıyor. Şu an Honor 200 Pro daha mantıklı.
Ben telefonu daha çok uygulamalar için
kullanıyorum oyun oynamıyorum. Yinede
dediklerinizi önerir misizniz. Uzun ömürlü olursa iyi olur.

Genel bir şebeke sorunu var hocam, kimi cihazda cikiyor kimisinde cikmiyor. Yazilimsal degil donanimsal yuksek ihtimal. Sonradan olusmuyor veya duzelmiyor. Ayriyeten islemci mimarisi olarak sorunlu, big small mimarisine uymuyor. Verimlilik cekirdekleri yok bu yuzden verimsiz bir islemciye sahip ve isinanda bir islemci. Cihazin sogutmasida pek iyi olmadigi icin ekstra isiniyor.
İşlemci muhabbetini tahmin etmesi zor değildi, çekirdek dizilimi belli ediyor zaten. Kullanan tanıdığım tabiki ısınma veya pil şikayeti yok ama pekte yüke soktuğuda söylenemez Mobile Legends oyunu ile.

Şebeke ile de hiç işi olmaması iyi oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı