Selamlar. POCO X7 Pro'nun 12+256 sarı-siyah vegan deri versiyonunu satın aldım. Öncelikle kutu içeriğinden bahsedeyim. İçinden kılıf ve USB-C kablo çıkıyor. Şarj adaptörü çıkmıyor. Kılıf sağlam hissettiriyor. Düz siyah bir kılıf. 6.67" boyutunda, 2712x1200 çözünürlüğünde, 120 Hz bir AMOLED ekrana sahip. HDR 10+ destekliyor. Ekran gerçekten bayağı güzel bu arada. HyperOS3(Android 16) güncellemesi yapılabiliyor. 90W hızlı şarj destekliyor, kablosuz şarj özelliği yok. Ben ℅20ye düşünce şarja takıp ℅80e kadar şarj ediyorum. Beni genelde bir gün götürüyor. Bazen yetersiz kalıp 1,5 şarj kullandığım da oluyor. Oyun performansı harika. PUBG'de HDR modunda 90 FPS, akıcı modda 120 FPS veriyor. Oyun oynarken ısınma testi yaptım, PUBG'de 120 FPS ile ortalama 1 saat kadar oynayınca bayağı ısınmış oluyor. 90 FPS oynayınca ise pek ısınmıyor. Ben 120 FPS oynamayı tercih ediyorum ve oyunu kastırmıyor ısınma nedeniyle. Isınma sorunu soğutucuyla çözülür muhtemelen. Kamerası ne çok iyi ne çok kötü ortanın bir tık üstü seviyede. Henüz fotoğraf pek çekmedim ancak kamera performansı YouTube'da var. Sistem dosyaları 25-30 GB yer kaplıyor. 128 GB'lik versiyon yetersiz kalabilir. En azından 256 GB'lik versiyonun alınması mantıklı olur.
İlk incelememdi, eksik olan şeyler varsa kusura bakmayın. Almak isteyen veya soruları olan varsa sorabilir. İyi günler
.
İlk incelememdi, eksik olan şeyler varsa kusura bakmayın. Almak isteyen veya soruları olan varsa sorabilir. İyi günler
Son düzenleyen: Moderatör: