Poco X7 Pro vs. Galaxy S24 FE

Bütçe
25.000
Kk poco x7 pro da dimensity 8400 ultra var 300 değil birde 6000 mah bataryası var

Diğerinin 12/512 olması kamerasının cacık olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ha bu arada 8/128 gayet de yeter.

Daha hızlı şarj, daha iyi işlemci ve tasarım poconun kamera ve yazılım eksiğini kapatamıyor maalesef.

KS nin kamera beklentisi olduğu için s24 fe diyorum, yoksa ben olsam kamerayı çok umursamam poco x7 alırım.
Benim bildiğim göre poco x7 pro 4k 60fps video çekebiliyor ve aynı değer samsungtada var diye biliyorum kameradan çok anlamam ama iyi diye biliyorum ben

Poco X7 Pro'nun işlemcisi acayip fakat kamerası ve kötü Çin malı arayüz çok canımı sıkıyor aslında almayı çok düşündüm ama S24 FE ile arasında kaldım. S24 FE'nin kamerası iyi işlemcisi kötü, X7 Pro'nun işlemcisi iyi kamerası kötü arkadaş bu nasıl ikilemdir. :D Her neyse sizce ne alsam?
Edit: 1 Haziran!

Son düzenleme:
Redmi Note 13 Pro kullanıyorum, daha önce Samsung A serisi ve iPhone XR kullanıyordum ve kalite olarak 2 markanın da biraz altında geldi. Ancak fiyat da ona göre. Bu arada yazılımlarında sürekli reklam çıkıyor. Bu telefon ilk Xiaomi deneyimimdi ayrıca. Bu nedenle Samsung S24FE öneriyorum. Hem S serisi ile alt seri POCO'nun kalitesi de fark eder zaten.

Poco X7 Pro'nun işlemcisi acayip fakat kamerası ve kötü Çin malı arayüz çok canımı sıkıyor aslında almayı çok düşündüm ama S24 FE ile arasında kaldım. S24 FE'nin kamerası iyi işlemcisi kötü, X7 Pro'nun işlemcisi iyi kamerası kötü arkadaş bu nasıl ikilemdir. :D Her neyse sizce ne alsam?
Edit: 1 Haziran!

Acik ara S24FE. X7 Pro nun islemcisi guclu gozukebilir ama sizi aldatmasin bu gucu. Islemci mimarisi olarak cok sorunlu. Big smal mimarisine uymadigi icin stabil degil. Small verimlilik cekirdekleri bulunmuyor ve butun cekirdekleri big. Asla verimli bir islemcisi yok ve fazlaca isiniyor bu sebepten dolayi. Uzun omurlu bir cihaz degil. S24FE islemci olarak daha iyi ayriyeten. Ekstra olarak POCO iscilik ve kalite olarak rezalet bir marka. Icini acip bakarsaniz ortalama cinli markalardan bile daha rezil oldugu rahatca anlasiliyor. Samsung'un yazilimda araya koydugu uçuk fark ve POCO nun kronik sorunlarini saymiyorum bile.

Son düzenleme:
Oyunlarda ısınıyor mu veya kasma vs hangi oyunları oynadiniz
critical ops , standoff 2 , call of duty mobile , brawl stars , arena brakout ve pubg oynadım. 120 fps alıyorum(pubg 90 fps 3.9 güncellemesinde 120 fps gelecekmiş telefona) sadece arena breakoutta biraz ısındı. kasma falan yok güzel telefon

critical ops , standoff 2 , call of duty mobile , brawl stars , arena brakout ve pubg oynadım. 120 fps alıyorum(pubg 90 fps 3.9 güncellemesinde 120 fps gelecekmiş telefona) sadece arena breakoutta biraz ısındı. kasma falan yok güzel telefon
Bende ona bakıyordum 120fps gelecek mi pubg de diye emin misiniz pubg kendi mi dedi geleceğini birde 256 mi aldınız

Technopat Haberler

Geri
Yukarı