Benim bildiğim göre poco x7 pro 4k 60fps video çekebiliyor ve aynı değer samsungtada var diye biliyorum kameradan çok anlamam ama iyi diye biliyorum benDiğerinin 12/512 olması kamerasının cacık olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ha bu arada 8/128 gayet de yeter.
Daha hızlı şarj, daha iyi işlemci ve tasarım poconun kamera ve yazılım eksiğini kapatamıyor maalesef.
KS nin kamera beklentisi olduğu için s24 fe diyorum, yoksa ben olsam kamerayı çok umursamam poco x7 alırım.
Poco X7 Pro'nun işlemcisi acayip fakat kamerası ve kötü Çin malı arayüz çok canımı sıkıyor aslında almayı çok düşündüm ama S24 FE ile arasında kaldım. S24 FE'nin kamerası iyi işlemcisi kötü, X7 Pro'nun işlemcisi iyi kamerası kötü arkadaş bu nasıl ikilemdir.Her neyse sizce ne alsam?
Edit: 1 Haziran!
Oyunlarda ısınıyor mu veya kasma vs hangi oyunları oynadinizYorumlarınız için teşekkür ederim. S24 FE aldım, iki aydır kullanıyorum ve çok memnunum.
critical ops , standoff 2 , call of duty mobile , brawl stars , arena brakout ve pubg oynadım. 120 fps alıyorum(pubg 90 fps 3.9 güncellemesinde 120 fps gelecekmiş telefona) sadece arena breakoutta biraz ısındı. kasma falan yok güzel telefonOyunlarda ısınıyor mu veya kasma vs hangi oyunları oynadiniz
Bende ona bakıyordum 120fps gelecek mi pubg de diye emin misiniz pubg kendi mi dedi geleceğini birde 256 mi aldınızcritical ops , standoff 2 , call of duty mobile , brawl stars , arena brakout ve pubg oynadım. 120 fps alıyorum(pubg 90 fps 3.9 güncellemesinde 120 fps gelecekmiş telefona) sadece arena breakoutta biraz ısındı. kasma falan yok güzel telefon
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.