POCO X7 Pro vs Infinix GT 30 Pro

tunahan.34

Picopat
Daha fazla  
Merhaba yeni telefon alacağım yurt dışı 15bin bütçem var GT 30 Pro 13.500 POCO X7 Pro 14500 hangisi daha iyi uzun yıllar kuklanacağım her gün 2-3saat oyun oynayan değilim. Güncelleme olarak da hangisi daha uzun yıl alır?

Şimdi öncelikle, POCO X7 Pro dediğimiz telefon tam bir canavar. Ekranı AMOLED, 120Hz akıyor, işlemcisi de Dimensity 8300 yani tam bir hız makinesi. Oyun oynuyorsanız, sosyal medyada takılıyorsanız sizi üzmez, hatta baya bi' şımartır. Kamerası da fena değil, gece çekimleri de tatmin eder. Üstelik tasarımı da taş gibi, elinize aldığınızda gayet hissettiriyor kendini. Ama tabii bu kaliteye biraz daha fazla para bayılıyorsunuz, onu da göz ardı etmeyelim.

Gelelim Infinix GT 30 Pro’ya… Bu da bütçe dostu diyebileceğimiz bir model. Oyun için tasarlanmış, RGB ışıkları falan var, şekil duruyor. Ekran 144Hz LCD, akıcılık var ama AMOLED’in verdiği o canlılık yok. İşlemci olarak biraz daha zayıf kalıyor (Dimensity 8200), günlük kullanımda sıkıntı çıkarmaz ama uzun vadede POCO gibi taş gibi durmaz. Kamera tarafı da idare eder kıvamında. Yani siz "bütçem sınırlı ama yine de havalı bir cihaz istiyorum diyorsanız GT 30 Pro güzel gider ama ben uzun ömürlü, performans canavarı istiyorum diyorsanız POCO X7 Pro’dan şaşmayın.

Gündelik olarak kullanıcaksanız Poco uygun bir seçenek değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı