POCO X7 Pro vs Mi 13T Pro

technus

Picopat
Daha fazla  
Selamlar, yeni bir telefon alacağım fakat arada kaldım. Bu iki cihazda gayet iyi cihazlar, benim kullanim alanım oyunlarda sabit 120FPS vermesi, pil ömrü ve kamerası. Bu iki cihazları alırsam yurt dışı olarak 2.el alacağım. X7 Pro yeni çıktığı için 2.elleri daha yeni ve güç olarak daha güçlü olacağını düşünüyorum fakat kamerası... (tavsiyelere açığım bütçem 10-13 civarında yurt dışı telefon)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurt dışı alacaksanız K60 Pro daha mantıklı olmaz mı?

Evet baktım K60 Pro da var hocam 13000 liraya. Sizce fiyatına değer mi uzun süreler boyunca ısınma kasma olmadan 120FPS PUBG sabit oynatmasini bekliyorum da Redmi yani Xiaomi'ye güvenmiyorum pek 13 Ultra var şu an stabil 120 almıyor.

Evet baktım K60 Pro da var hocam 13000 liraya. Sizce fiyatına değer mi uzun süreler boyunca ısınma kasma olmadan 120FPS PUBG sabit oynatmasini bekliyorum da Redmi yani Xiaomi'ye güvenmiyorum pek 13 Ultra var şu an stabil 120 almıyor.
Bende mi 13 ultra kullanıyorum. K60 Pro'da var. Aynı işlemciler ama K60 Pro'ya elite rom, voltran rom vs. kurulabiliyor. Belki o sayede sabit 120 verebilir. 13000 lira bence sd gen2 işlemcili telefon için çok uygun.

Bende mi 13 Ultra kullanıyorum. K60 Pro'da var. Aynı işlemciler ama K60 Pro'ya Elite ROM, voltran ROM vs. kurulabiliyor. Belki o sayede sabit 120 verebilir. 13000 lira bence SD gen2 işlemcili telefon için çok uygun.

Hocam sizde var mı Acaba bahsettiğim gibi bir sıkıntı arkadaşımda ki 13 Ultra sabIT120YDI (Çin ROM var bende)

Bende mi 13 Ultra kullanıyorum. K60 Pro'da var. Aynı işlemciler ama K60 Pro'ya Elite ROM, voltran ROM vs. kurulabiliyor. Belki o sayede sabit 120 verebilir. 13000 lira bence SD gen2 işlemcili telefon için çok uygun.

+Olarak ROM kuracak bilgisayarım yok içinde TWRP yoksa kuramam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı