Xiaomi 14T vs Xiaomi 13T Pro vs POCO X7 Pro

Bütçe
30.000
Hocam bu yazdığın cihazların hiçbiri oyun açısından üzmez zaten. İşlemci güç sırasını belirtmiştim, işlemci olarak 13T Pro = X7 Pro > 14T diye gidiyor bildiğim kadarıyla. Ama bu 3 cihaz da oyun performansı olarak iyi performans verebileceği için kamera ve hızlı şarj gibi özelliklere önem vermeni öneririm. Şu an kamera ile işin olmaması ileride olmayacağı anlamına gelmez.
Bu üç cihaz arasından kamerası iyi olsun diyorsan 14T, kamerası idare etsin diyorsan 13T Pro, kamerayla işim yok ve fiyatı daha uygun olsun diyorsan X7 Pro. Hepsi bir arada olsun diyorsan Honor 200 Pro. 200 Pro'da hem çok güzel işlemci, hem çok güzel kamera, hem yüksek hafıza hem de yüksek seviye hızlı şarj var.

Teşekkürler hocam önerileriniz için.

Şu an aklımda aklan Xiaomi 14T, Samsung S24FE, Honor 200 Pro, POCO X3 Pro.

Son düzenleme:
S24 FE sadece işlmeci yönünden mi daha güçlü yoksa başka artıları da var mı?

İşlemcileri birbirine yakındır hocam. Daha iyi olmayabilir. S24 FE'nin kullanım ömrü daha fazla olur, kronik arızaları falan çok daha azdır. Ayrıca kamerası da gayet kalitelidir ancak dediğim gibi pil gücü yetersiz kalabilir sizin kullanım amacınız için.

Teşekkürler hocam önerileriniz için.

Şu an aklımda aklan Xiaomi 14T, Samsung S24FE, Honor 200 Pro, POCO X3 Pro.
S24 FE’nin Honor 200 Pro’ya tek üstünlüğü daha uzun güncelleme desteği. Dediğim gibi 30.500’e çıkabiliyorsam direkt Honor 200 Pro alırdım.

Hiç Xiaomi kullanmadım ama Samsung kullandım istersen o bütçeye Samsung S24 önerebilirim. Samsung A34 5G kullanıyorum hiçbir kronik sorunu yok bütün oyunları kaldırıyor (PUBG 60FPS 120Hz), A34 bile böyleyse yapay zekalı S24 nasıldır çok merak ediyorum.

Bayağı önce baktım 30bin TL civarlarındaydı S24 33-35bin TL arası olmuş bütceni biraz aşıyor ama sen bilirsin.

Var kasası kendi kendine açılıyor 1 hafta önce 1.5 yıllık a 34'ü yağmurda su temasından kaybettim 5.5k fiyat çekiyorlar anakart ve ekrana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı