POCO X7 Pro vs POCO F6

Bütçe
20000-23000

eymen7853

Femtopat
Daha fazla  
Hepsiburada'dan bu iki telefondan birini almayı düşünüyorum. F6 20000 TL X7 Pro 23000 TL. Sizce aradaki 3000TL farkı vermeye değer mi daha çok oyun için kullanacağım telefonu kamera çok önemli değil ve batarya da çok önemlidir. İnternette araştırdıklarıma göre POCO F6 ısınan bir cihazmış bayağı bir ısınıyop diyorlar yani. POCO X7 Pro'nun da şebeke sorunları olduğunu söylüyorlar bir tek. Bunları da göz önünde bulundurarak hangisini tercih etmeliyim sizce? Şu an kullandığım telefon ise Tecno Spark 8C.

Dostum F7'ye zorlamaya çalış kesinlikle pişman etmez ikisi arasından güncelleme ömründen dolayı X7 Pro alırdım.

Dostum F7'ye zorlamaya çalış kesinlikle pişman etmez ikisi arasından güncelleme ömründen dolayı X7 Pro alırdım.

Hocam F7'ye zorlayamam en fazla bu kadar çıkabilirim bu şebeke sorunu var ya o çok sıkıntı verir mi biraz arada kalmamın tek sebebi de zaten bu.

Peki hocam niye F6 ve ısınma problemleri çok sıkıntı verir mi tek probleminin ısınma olduğunu düşünüyorum çünkü.

POCO F7'ye zorlamıyorsan F6 alın o zaman.
X7 Pro zaten çevremde kullanan var 120 FPS dalgalı stabil değil diyor ayrıca o da çok ısınıyor diyor çok değişen bir şey yok bence.

POCO F7'ye zorlamıyorsan F6 alın o zaman.
X7 Pro zaten çevremde kullanan var 120 FPS dalgalı stabil değil diyor ayrıca o da çok ısınıyor diyor çok değişen bir şey yok bence.

Yani hocam değişsen önemli taraflarından biri batarya X7 Pro'da 6000 mAh F6 da 5000 işlemci olarak da X7 Pro biraz daha iyi genel kalite açısından ve yenilik açısından da X7 Pro daha iyi.

Yani hocam değişsen önemli taraflarından biri batarya X7 Pro'da 6000 mAh F6 da 5000 işlemci olarak da X7 Pro biraz daha iyi genel kalite açısından ve yenilik açısından da X7 Pro daha iyi.

X serisinde biraz daha fazla kronik sorun bulunuyor. F serisinde daha az. İkisi de günü çıkartır bir batarya performansı verir. Sadece X7 Pro'daki işlemci daha yeni ve güçlüdür o kadar.Yine de senin kararın. Bu iki telefonda çok fark yaratmayacak performanslar verir. Karar sizin.

Tamam hocam F6'yı alacağım gibi duruyor hem daha ucuz hem de dediğiniz gibi daha az kronik var başka forumlarda da F6 öneriliyor sağ olun yardımınız için.

Ikisi arasindan kesinlikle F6 alinmali, X7 Pro sorunlu denebilecek bir cihaz. Tek sorunu sebeke degil, islemci mimariside sorunlu. Verimlilik cekirdekleri yok kullandigi islemcinin, tamamen buyuk cekirdeklerden olusuyor. Verimlilik olarak kotu ve X7 Pro'daki gibi vasat kalitede bir sogutmayla birlesince isinip throttle yiyen bir islemci. Gözü boyamaması lazım gücünün. Iscilik ve malzeme kalitesi olarakta F serisi daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…