POCO X7 Pro vs POCO F6

Bütçe
20000-23000
Hocam F7'ye zorlayamam en fazla bu kadar çıkabilirim bu şebeke sorunu var ya o çok sıkıntı verir mi biraz arada kalmamın tek sebebi de zaten bu.

Peki hocam niye F6 ve ısınma problemleri çok sıkıntı verir mi tek probleminin ısınma olduğunu düşünüyorum çünkü.

İhtimali bile kötü alternatif olarak A56'ya bakabilirsin şahsen ben F6 yerine A56 tercih ederdim.

İhtimali bile kötü alternatif olarak A56'ya bakabilirsin şahsen ben F6 yerine A56 tercih ederdim.

Oyun için alınacagı için F6 daha mantıklı, CPU ve GPU tarafında oldukca ustun.

Ayrıca A56'da aman aman serin calisan bir cihaz degil. Gerekirse bir sogutma alinip cozulebilir isinma durumu.

Bakılabilir aslında hocam ama telefonu genel olarak oyun için kullanacağım A56 biraz daha gündelik kullanım için uygun gibi görünüyor işlemci olarak F6 bayağı daha iyi RAM depolama ve ekran için de aynı şekilde Samsung'un artıları kamera işletim sistemi ve yeniliği olur bence.

İkisi arasından F6, eğer bütçe çıkıyorsa F7.

Oyun için alınacagı için F6 daha mantıklı, CPU ve GPU tarafında oldukca ustun.

Ayrıca A56'da aman aman serin calisan bir cihaz degil. Gerekirse bir sogutma alinip cozulebilir isinma durumu.

Şebekede ahizede veya yazılımsal sorun yaşama ihtimali var güncelleme ömrü de işin cabası.

Şebekede ahizede veya yazılımsal sorun yaşama ihtimali var güncelleme ömrü de işin cabası.

F6 için kronik bir sebeke sorunu yok diye biliyorum, ahize hakkında bilgim yok ancak aman aman bir şikayet göremedim. Yazilimsal olarak bisey diyemem standart POCO. Oyun icin alinacagini dusunursek performans farki cok fazla iki icihaz arasinda.

F6 için kronik bir sebeke sorunu yok diye biliyorum, ahize hakkında bilgim yok. Yazilimsal olarak bir şey diyemem standart POCO. Oyun icin alinacagini dusunursek performans farki cok fazla iki icihaz arasinda.

X7 Pro'dan bahsettim F6 alırsa güncelleme ömrü cihaz zaten A14 ile çıkmış maksimum A17 alacak 1 yılda güvenlik güncelleştirmesi sözü verilmiş 2 sene sonra güncelleme almayan bir telefon olacak elinde 5 yıl kullanma beklentisi varsa Custom ROM harici üzülme garantili.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı