POCO X7 Pro vs POCO F6

Bütçe
23.000

KrakeN07

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar şu an telefonumu değiştirmek için paramı birikiyorum ancak bu iki telefon arasında kaldım. Alacağım telefon beni uzun götürsün, ısınma sorunu vb. problemler yaratmasın ve performansı iyi olsun istiyorum. Bunun için hangi telefonu almak daha mantıklı yorumlarınızı bekliyorum. (Kamerasının çok iyi olmasına gerek yok, diğer özellikler güzel olsun yeter.)

Son düzenleyen: Moderatör:
hocam yurtdışı düşünüyor musunuz

hocam ikisi ar asında bence x7 pro. daha yeni bir tercih çünkü. hyperos 3 de geldi. ben aktif olarak xiaomi 15 kullanıyorum. hyperos 3 istenenin çok üstünü getirdi. ancak hala reklamlar mevcut sanırım. ben telefonu ilk aldığımda reklamları kapattım. reklam çıkıyor diyenler haklı ama reklamlar kolayca kapanıyor. üst versiyona güncelleseniz bile kapalı kalıyor. bi kerelik bişey yani. poco f6 daha güncellemeyi almadı sanırım. daha uzun ömürlü olacağı için ben poco x7 pro derdim. hyperos 3 ile ilgili soru sorabilirsiniz hocam

X7 Pro daha iyi. Batarya, güncelleme desteği, işlemcisi daha güçlü. Yazılımı gayet iyi HyperOS 2.0 var. Yakında HyperOS 3.0 gelecek. Suya toza dayanıklık X7 Pro daha iyi, sıcaklık konusunda X7 Pro daha iyi POCO F6 çok daha ısınıyor. X7 Pro öneririm bende 6 Pro kullanıyorum.

zorlayabilirse f7 veya 15 t veya s25 fe alınabilir
Tam bütçen nedir? En fazla ne kadar verebilirsin?

X7 Pro daha iyi. Batarya, güncelleme desteği, işlemcisi daha güçlü. Yazılımı gayet iyi HyperOS 2.0 var. Yakında HyperOS 3.0 gelecek. Suya toza dayanıklık X7 Pro daha iyi, sıcaklık konusunda X7 Pro daha iyi POCO F6 çok daha ısınıyor. X7 Pro öneririm bende 6 Pro kullanıyorum.
hocam gelmiş sanırım hyperos 3. benim arkadaşımda vardı. güncellemiş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı