POCO X7 Pro vs Samsung S24 FE

Bütçe
22-25
Daha fazla  
Bu iki cihaz arasında kaldım. Çokça forumlarda görsem de, çoğu forumda bahsedilmeyen Xiaomi reklam sorununu sormak istedim.
X7 Pro'da tamamen kapatamadığımız, kendi video, dosya yöneticisi gibi uygulamalarında dahi reklam görmeye devam ediyor muyuz,
Eski Xiaomi cihazımda özel DNS, birkaç nette gördüğüm kapatma yöntemi vs. yapsamda tamamen kapanmıyordu.
( Video izlerken duraklatınca reklam çıkması vs. )
Hala böyle ise, S24 FE tarafında seçim yapacağım, POCO kullanıcıları veya bilgi dahilinde olanlar fikirlerini belirtebilirler mi?

Bu iki cihaz arasında kaldım. Çokça forumlarda görsem de, çoğu forumda bahsedilmeyen Xiaomi reklam sorununu sormak istedim.
X7 Pro'da tamamen kapatamadığımız, kendi video, dosya yöneticisi gibi uygulamalarında dahi reklam görmeye devam ediyor muyuz,
Eski Xiaomi cihazımda özel DNS, birkaç nette gördüğüm kapatma yöntemi vs. yapsamda tamamen kapanmıyordu.
Hala böyle ise, S24 FE tarafında seçim yapacağım, POCO kullanıcıları veya bilgi dahilinde olanlar fikirlerini belirtebilirler mi?

S24 FE.

Bütçe yetiyorsa X7Pro sorunsuz olsa bile S24FE tercih edin.

Eğer günlük kullanıcıysanız tercihinizi S24FE'den yana yapmanızı tavsiye ederim.

7 Pro'nun daha iyi olduğu bir konu yok ki nasıl bir kullanici olursa olsun 24FE daha mantıklı.
(Bütçe sorunu yoksa.)

merhaba oyun oynayacaksan x7 pro alcan yok başka bir amac için kullancaksan bir şey diyemem ama kamerada da baaya iyleşme sağlamış poco 2 aydır ıron man olanı kullanıyom gayet güzel başarılı :D bir kullan derim

@Alpha_2a kraldan çok kralcı olmaya gerek yok bence. Belirli stanartlar dahilinde X7 Pro'nun da yeterli bir cihaz olduğunu düşünüyorum.

Yeterlilige bakacaksınız X7 Pro'nun altindaki cihazlar yetersizmi kalıyor ki siz 7Pro yeterli diyorsunuz?

Bütçe çıkarsa S24FE bariz şekilde daha iyi bir cihaz ve kimsede aksini iddia edemez, bende bu sebepden bütçe çıkıyorsa S24FE al diyorum. Bence gayet açık ve net ifade etmisim anlasilmayan bir yani yok.

Kac senelik cihazlar bile günümüz için gayet yeterliyken yeterli muhabbetini bu fiyat bandinda yapmaya lüzum dahi görmüyorum.

Kamera olarak S24 fe güzel, Poconun kamerası kötü olmasına rağmen bu modelde iyileştirmeler var, arka kamerası o kadar da kötü değil, ön kamera kötü ama. Reklam olayına gelirsek; reklamlar ya hiç çıkmıyor kapalılar direk yani, çıkarsada ayarlardan kapatacaksın, reklam engelleyici falan kullanmadım hiç. Kullandığım zamanlar 2 tane uygulamasında çıkıyordu bende, Güvenlik uygulamasında ve dosya uygulamasında, zaten ayarlardan kapatmıştım sonra. Diğer kendi uygulamalarını kullanmadım , çıktığınıda görmedim ayarlardan kapatmadan önce. Video durdurunca nerde reklam çıkıyor anlamadım? Galeride falan diyorsan çıkmaz galeride. Abartılacak bir reklam olayıda yok bu arada, her uygulamasında reklam çıkıyormuş gibi bir şey yaşamadım ben, çıkarsada ayarlardan kapatacaksın bu kadar basit. Gayet iyi telefon ikiside.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı