POCO X7 Pro'ya root atmak mantıklı mı?

Bu kadar yeni bir cihaza direkt custom ROM yüklemek veya bootloader değiştirmek size dert yaratır. Zamanında Mi 6'mı yemiştim böyle. Bir şekilde kurtardım ama cihazda ne bankacılık işlemleri yapabiliyordum ne de uygulama indirebiliyordum.

Eğer ki hocam cidden cok istiyorsaniz internette POCO X7 Pro diye arastirmak yerine Xiaomi Redmi Turbo 4 diye araştırın. Aynı cihaz ikisi de ama biri daha önce çıktığı için TWRP bulma sansiniz artar.

Rootu gizliyebiliyoruz ve attiginiz ROM'un kalitesine bağlı hocam banka uygulama isi.

Mi 6'yı 2018'de bıraktım hocam, o zaman custom romların hepsi o uygulamalarda blacklistteydi.

Şunu da ekleyeyim, cihaz o kadar yeni veya geliştiricilerin yolunda değil ki device tree'si bile çıkmamış. MediaTek olduğu için geliştiriciler uzak duruyor.

Şunu da ekleyeyim, cihaz o kadar yeni veya geliştiricilerin yolunda değil ki device Tree'si bile çıkmamış. MediaTek olduğu için geliştiriciler uzak duruyor.

MediaTek'i o yüzden sevmiyorum. Sürücü sıkıntısı desem mi kernel mi desem mi her yerden kopuk ama adamlar eşek gibi güçlü SoC cikariyorlar.

Ben bir de speclere baktım da bu cihazın üretim boyutu mimarisi filan çok iyi, bu cihazda ne optimizasyon yapacaksınız donanım bazında? Merak ettim açıkçası.

MediaTek'i o yüzden sevmiyorum. Sürücü sıkıntısı desem mi kernel mi desem mi her yerden kopuk ama adamlar eşek gibi güçlü SoC cikariyorlar.
En kötü yanı source code paylaşmaması.

SD 835'e Windows yükleniyor diye arkadaşla aynı telefonu almıştık da oyuncak gibi oynuyorduk lisede o zaman hadi bir olayı vardı OC zart zurt diyorduk. Bu kadar güçlü cihaz hocam, yani ne bileyim anlamsız gelmedi değil

En kötü yanı source code paylaşmaması.
ARM bazlı PC'ler deneniyor da ondan. Windows ile gelecek PC'ler için hazırlanıyor tüm SoC üreticileri. Eskidendi open source kernel işleri.

Telefon custom recovery desteklemiyor yalnız. O yüzden imaj yüklemek öyle kolay bir işlem değil.

Ve cihaza kernel build edeceğim demedim zaten. Kernel manager yükleyeceğim. Yani çekirdeklerin hangi frekansta çalışacağını manuel olarak azaltıp artırabileceğim. OC yapmayacağım, kendime göre bir ayar çekeceğim bunun için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…