POCO X7 Pro'ya root atmak mantıklı mı?

Telefon custom recovery desteklemiyor yalnız. O yüzden imaj yüklemek öyle kolay bir işlem değil.

Ve cihaza kernel build edeceğim demedim zaten. Kernel manager yükleyeceğim. Yani çekirdeklerin hangi frekansta çalışacağını manuel olarak azaltıp artırabileceğim. OC yapmayacağım, kendime göre bir ayar çekeceğim bunun için.
İstediğini yap dostum ama burada hiç kimseyi sorumlu tutamazsın kendi yolundan ilerlersen. Bilmediğin bir şey yaparsın sonra Technopat'ta niye cihazıma ekran gelmiyor neden cihazım Mediatek Preloader'e geldi diye bizi suçlarsın. Ben karışmıyorum yani güzelim cihaza neler neler yapmayı düşünüyorsunuz amaç ne acaba.

lucky pacher yada game guard gibi uygulamalar için root atmak istiyorum güncelleme gelince güncelle dediğimde cihazım brick oluyordu bundada olurmu yoksa güncelleme gelince root kaldırsam güncellesem olur mu

lucky pacher yada game guard gibi uygulamalar için root atmak istiyorum güncelleme gelince güncelle dediğimde cihazım brick oluyordu bundada olurmu yoksa güncelleme gelince root kaldırsam güncellesem olur mu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı