POCO X8 Pro beklenir mi?

Bütçe
25000

Yusufiee

Centipat
Daha fazla  
Merhaba POCO X7 Pro almayı düşünüyordum ama bir tane arkadaşım X8 Pro çıkacak onu bekle X7'de indirime girer dedi. X8 Pro ne kadar fiyata çıkar? X7 ile çok fark olur mu? Bütçem yine bu civarlarda. 30K'ya çıkamam. Çok beklenir mi sizce? Ne zamana çıkar ve X7'de kayda değer bir indirime girer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba POCO X7 Pro almayı düşünüyordum ama bir tane arkadaşım X8 Pro çıkacak onu bekle X7'de indirime girer dedi. X8 Pro ne kadar fiyata çıkar? X7 ile çok fark olur mu? Bütçem yine bu civarlarda. 30K'ya çıkamam. Çok beklenir mi sizce? Ne zamana çıkar ve X7'de kayda değer bir indirime girer mi?

Bence beklenir 2026 başlarında çıkacağı söyleniyor POCO güzel telefondur kamera dışında. 4-5 aydır kullanıyorum ne bir kasma ne bir takılma yaşadım hala çok memnunum.

Bekleyin hocam değer bence. Dimensity 8500'ün 8s Gen 4ten daha çok antutu vereceğini söylüyorlar ki ciddi bir performans artışı olacaktır.

X serisi alınmaz yok Wi-Fi kopuyor yok ahize sesi az geliyor yok anakart gümledi gibi gibi gider alacaksan F serisi al.

Bekleyin hocam değer bence. Dimensity 8500'ün 8S gen 4ten daha çok AnTuTu vereceğini söylüyorlar ki ciddi bir performans artışı olacaktır.

8S gen 4 8 gen 3'ün kırpılmış hali istediği kadar AnTuTu versin, Qualcomm stability diye bir gerçek var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı