Pod mod önerisi

Önce coilli cihazda bir zevkini alsın sonra sarımlıya geçsin yoksa soğur en başta.

Ayrıca illa salt kullanmasına da gerek yok freebase olarak da kullanabilir sadece kesmesi için içecekse alsın düz base sek vursun.

Freebase nikotin ciğer tarafından çok yavaş emilir ben kendimi hatırlıyorum ilk makinemi aldığımda "bu ne lan bunda hiç nikotin yok" diyerek bırakmıştım, sonra bir öneri ile salt base denedim çok güzel geldi.

Coil fiyatları inanılmaz yüksek fiyatlara satılıyor, ben 3 günde bir coil değiştiriyorum tanesinin 300 civarı olduğunu düşünürsek az miktar değil, soğutur kendinden. MTL cihaz içiyorken ayda bir coil değiştiriyordum.

DÜZENLEME:
Adam vozol kullandığını belirtmiş, MTL cihaza; yüksek ve salt nikotine alışık sen gidip de bu adama DTL çekim cihaz verirsen adam beğenmez. Birde DTL cihazlar VG fazla kullanılır, VG aroma taşımaz aromayı PG taşır. DTL cihazların büyük bir kısmı 70(vg)/30(pg) kullanır MTL ise: 50/50.

pufftr4 Ürünler orijinal. Ben hiç sıkıntı yaşamadım bugüne kadar.

Eğer sigara içim tarzı istiyorsanız

1. uygun fiyatlı önerim: Vaporesso Osmall 2
2. kalite cihaz: Smok RPM 25w

Eğer ben alıyor olsaydım kesinlikle Vaporesso osmall alırdım hem coil ömrü çok uzun hem de kolay bulunabiliyor.
Smok RPM 25W tarafında ise işler biraz farklı coilleri bulunabiliyor ama çok kolay değil, duman performansı ise Osmallın 2 katı.
Bütçenizin tümünü cihaza basmanızı tavsiye etmiyorum likit de ucuz değil, bir süre kullanıp öğrendikten sonra nbase ile kendinizin yapmasını tavsiye edeceğim ne de olsa fiyat farkı büyük.
Hocam önerileriniz hâlâ aynı mı? Bir vozol’a haftada 600 Lira veriyorum. Makineye 1000 (ortalama) verip, vozol ağırlığında bir içim yapabilmem gerekiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı