Çözüm Point Blank açılırken mavi ekran

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Yer
Nebuchadnezzar
Daha fazla  
Meslek
Judge Dredd
Point Blank diye bir online oyun oynuyordum eskiden... Sonra PC’ye format attım ve oyunu artık açmamaya başladı. Yani oyunu başlat dediğimde oyun mavi ekran verip restart atıyor. Uyumluluk değiştirdim, yönetici olarak çalıştırdım, yani anlayacağınız her şeyi yaptım ama olmadı. Not: Sadece PointBlank oyununda mavi ekran hatası veriyor diğer oyunları sorunsuz oynuyorum. RAM'lerde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.

AMD işlemcili sistemlerde bazı oyunların (mesela Global Offensive) açılışta mavi ekran hatasına yol açması sorunu var. Bu sorunu çözmek için ufak bir BIOS güncellemesi gerekiyor. BIOS güncellemesi, CPU’yu tanımlayan AGESA kodunu güncelliyor. Böylece mavi ekran hatası ortadan kalkıyor. Anakart modeline uygun güncelleştirmeyi indirip yaparsan sorun kalmayacaktır.

Abi bende de Oyuna giriş yapınca mavi ekran hatası alıyorum PC [Sadece Oyuna Giriş Yaptığımda Alıyorum Mavi Ekran Hatasını]--Kendiliğinden Kapanıyor Oyunu Sildim Geri Yükledim BİOS'um En güncel Sürümde. Anakartım P5LD2 VM-SE AMI
İşlemci : İntel Core 2 Duo CPU E4400 @2.00 Ghz
Ekran Kartı:ATI Radeon HD 3400 Series 1023 MB

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı