Makroyu çeşitli klavye tuşları için, basit kombinasyonlar için yaparsanız serbesttir. Ancak bu isteğiniz dümdüz hileye giriyor ve burada bunun yardımını bekletmeyin.
Makroyu çeşitli klavye tuşları için, basit kombinasyonlar için yaparsanız serbesttir. Ancak bu isteğiniz dümdüz hileye giriyor ve burada bunun yardımını bekletmeyin.
Üst yönetimin yasaklamadığı bir şeyi kullanan adama neden kullanıyorsun diye hesap soramazsınız. Ben de oyunu eskiden oynarken kullanmadım fakat kullananlara bir şey demedim. Siteden onlarca mesaj atmama rağmen serbest bırakmayı seçtiler. Karşısında ki general rütbesinde ki adamlar utanmadan kullanırsa herkes kullanır.
Yardımcı olmayacak kişiler hileye destek vermiyoruz diye mesaj atmasın. Burada yardımcı olmaya çalışanlar yazacak böyle bir fikriniz var ise ya da kural var ise rapor edin konuyu yardımcı olacaksanız yazın akıl vermek için değil konu sahibi soru soruyor.
Oyunu düzgünce oynamayı beceremiyorsanız oynamayın, bu kadar basit! Makro çok çeşitli şekillerde kullanılabildiği için hile olarak kabul edilmiyor olabilir. Ama asla etik olmayan bir durum.
@Trieetz Burası bir yardımlaşma platformu değil. Adı üstünde "Technopat Sosyal". Konudan bağımsız olmadığı sürece isteyen istediği şeyi söyleyebilir. Gereksiz mesajla karıştırılmaması gerekir.
Makro hileye girmiyor kişi kuralı bozduğu zaman onu burada uyararak değil rapor ederek sorunu bildirmen gerek. Makro hile olarak görülmüyor. Doğal olarak konu sahibi kurallara uyuyor ceza almayacak. Lütfen sosya lkurallarını okuyun ona göre muamele yapın hile kullanmadığı sürece burada kişiyi yargılayamazsınız makro kullandığı için.