Oyunda herkes kullanıyor, ayrıca oyun içinde yasak bir durum değil, modlar ve GM'ler biliyor ve bazıları da kullanıyor. Sadece turnuvalarda yasak.Makroyu çeşitli klavye tuşları için, basit kombinasyonlar için yaparsanız serbesttir. Ancak bu isteğiniz dümdüz hileye giriyor ve burada bunun yardımını bekletmeyin.
Beceremiyorsanız, oynamayın. Arkanızdan saydırmasınlar boşuna.
Herkes kullanıyor diye o da kullanmak zorunda mı?Oyunda herkes kullanıyor, ayrıca oyun içinde yasak bir durum değil, modlar ve GM'ler biliyor ve bazıları da kullanıyor. Sadece turnuvalarda yasak.
Üst yönetimin yasaklamadığı bir şeyi kullanan adama neden kullanıyorsun diye hesap soramazsınız. Ben de oyunu eskiden oynarken kullanmadım fakat kullananlara bir şey demedim. Siteden onlarca mesaj atmama rağmen serbest bırakmayı seçtiler. Karşısında ki general rütbesinde ki adamlar utanmadan kullanırsa herkes kullanır.Herkes kullanıyor diye o da kullanmak zorunda mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.