poisonbilgisayar.com Captcha'sından trojan bulaştı

Qetartxx

Hectopat
Daha fazla  
Site sahibinin Sahibinden postu aracılığı ile karşılaştığım site. Daha önce karşılaştıysanız sakın Captcha'sını yapmayın. Çalıştır üzerinden kod vasıtası ile bilgisayarınıza trojan bulaştıran bir site. Ben maalesef bu tongaya düştüm salaklığıma geldi. Siz düşmeyin diye uyarıyorum. Konuya denk gelen bilgili birisi var ise captcha'nın kodlarını inceleyebilir mi rica etsem?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten normal biri bunun capcha ile 0 alakası olduğunu anlar bunlara 10 kere falan denk gelmişimdir.

onu da yaptım hocam tüm hesaplarımın şifrelerini değiştim.

Yer imlerinizi kontrol edin bookmarklet(Benim attığım depo örnektir, her phishing aynı şekilde çalışmaz) yemediyseniz bir sorun olmamıştır. Zaten format atmışsınız en büyük etken yok olmuş.
hocam tam demek istediğinizi anlayamadım neyi kontrol etmem gerektiğini detaylandırabilir misiniz?

Onu da yaptım hocam tüm hesaplarımın şifrelerini değiştim.

Hocam tam demek istediğinizi anlayamadım neyi kontrol etmem gerektiğini detaylandırabilir misiniz?

Virüs yok bilgisayarınızda merak etmenize gerek yok, şifreleride değiştirmişsiniz zaten. Problem edilecek bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…