Pojavlauncher'a ne oldu hiç birşekilde giremiyorum, sürüm 1.21.4 hata kodum bu:
net.kdt.pojavlaunch.tasks.AsyncMinecraftDownloader$DownloaderException
at net.kdt.pojavlaunch.tasks.AsyncMinecraftDownloader.downloadGame(AsyncMinecraftDownloader.java:92)
at net.kdt.pojavlaunch.tasks.AsyncMinecraftDownloader.lambda$new$0$AsyncMinecraftDownloader(AsyncMinecraftDownloader.java:52)
at net.kdt.pojavlaunch.tasks.-$$Lambda$AsyncMinecraftDownloader$PJ58CinqkXoL4aS1zc2TGQSS9zk.run(Unknown Source:10)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1145)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:644)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:1012)
Fixes: Fully fixed a bug when 1.21.1+ did not show anything with GL4ES Other minor launcher crash fixes Technical changes: Refactored screen size management for better screen dimension changing su...
Fixes: Fully fixed a bug when 1.21.1+ did not show anything with GL4ES Other minor launcher crash fixes Technical changes: Refactored screen size management for better screen dimension changing su...
Vallahi ben kendim buldum Launcher'ı sanırsam kendisi ama emin değilim. Ben giriş yaptım sana kalmış bir şey sorumluluk al mıyım ama bence bir şey olmaz.
Vallahi ben kendim buldum Launcher'ı sanırsam kendisi ama emin değilim. Ben giriş yaptım sana kalmış bir şey sorumluluk al mıyım ama bence bir şey olmaz.
Sakın Microsoft hesabını bağlamayın dünden beri olağan dışı girişlerim olmuş Brezilya İspanya birçok ülkeden. Ondan mı bilmiyorum ama işinizi garantiye alın.
Sakın Microsoft hesabını bağlamayın dünden beri olağan dışı girişlerim olmuş Brezilya İspanya birçok ülkeden. Ondan mı bilmiyorum ama işinizi garantiye alın
Sakın Microsoft hesabını bağlamayın dünden beri olağan dışı girişlerim olmuş Brezilya İspanya birçok ülkeden. Ondan mı bilmiyorum ama işinizi garantiye alın.
Sakın Microsoft hesabını bağlamayın dünden beri olağan dışı girişlerim olmuş Brezilya İspanya birçok ülkeden. Ondan mı bilmiyorum ama işinizi garantiye alın