Çözüldü Pojavlauncher hata veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mehmet05

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Pojavlauncher'a ne oldu hiç birşekilde giremiyorum, sürüm 1.21.4 hata kodum bu:
net.kdt.pojavlaunch.tasks.AsyncMinecraftDownloader$DownloaderException
at net.kdt.pojavlaunch.tasks.AsyncMinecraftDownloader.downloadGame(AsyncMinecraftDownloader.java:92)
at net.kdt.pojavlaunch.tasks.AsyncMinecraftDownloader.lambda$new$0$AsyncMinecraftDownloader(AsyncMinecraftDownloader.java:52)
at net.kdt.pojavlaunch.tasks.-$$Lambda$AsyncMinecraftDownloader$PJ58CinqkXoL4aS1zc2TGQSS9zk.run(Unknown Source:10)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1145)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:644)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:1012)

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-02-06-23-19-05-562_net.kdt.pojavlaunch.jpg
    Screenshot_2025-02-06-23-19-05-562_net.kdt.pojavlaunch.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 476
  • Screenshot_2025-02-06-23-05-22-248_net.kdt.pojavlaunch.jpg
    Screenshot_2025-02-06-23-05-22-248_net.kdt.pojavlaunch.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 121
  • Screenshot_2025-02-06-23-04-08-796_net.kdt.pojavlaunch.jpg
    Screenshot_2025-02-06-23-04-08-796_net.kdt.pojavlaunch.jpg
    36 KB · Görüntüleme: 171
Çözüm
Merhaba.

Kullandığınız Launcher'i kaldırıp tekrar kurabilir misiniz?

Play Store'den kalkmış kendi sitesinde adamakıllı göstermiyor nasıl indirileceğini kendim buldum son sürüm alın buyurun buradan indirin.
Merhaba.

Kullandığınız Launcher'i kaldırıp tekrar kurabilir misiniz?

Play Store'den kalkmış kendi sitesinde adamakıllı göstermiyor nasıl indirileceğini kendim buldum son sürüm alın buyurun buradan indirin.

Çözüm
Microsoft hesabı için güvenli mi o şekilde giriş yapacağımda.

Sen Microsoft'la mı girdin local mi?

Her ikisine de girdim.

Sen Microsoft'la mı girdin local mi?

Sakın Microsoft hesabını bağlamayın dünden beri olağan dışı girişlerim olmuş Brezilya İspanya birçok ülkeden. Ondan mı bilmiyorum ama işinizi garantiye alın.

Microsoft hesabı için güvenli mi o şekilde giriş yapacağımda.

Sakın Microsoft hesabını bağlamayın dünden beri olağan dışı girişlerim olmuş Brezilya İspanya birçok ülkeden. Ondan mı bilmiyorum ama işinizi garantiye alın

Son düzenleme:
Her ikisine de girdim.

Sakın Microsoft hesabını bağlamayın dünden beri olağan dışı girişlerim olmuş Brezilya İspanya birçok ülkeden. Ondan mı bilmiyorum ama işinizi garantiye alın.

Sakın Microsoft hesabını bağlamayın dünden beri olağan dışı girişlerim olmuş Brezilya İspanya birçok ülkeden. Ondan mı bilmiyorum ama işinizi garantiye alın
teşekkürler uyarın için
aslında orjinal isminizi localde girerek aynı hesaba bağlanabilirsiniz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00