Pojavlauncher mod yükleyince -1 kodu ile oyundan atıyor

yusufs.1

Zeptopat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videonun 12. dakikasından itibaren her şeyi doğru yaptım fakat modları yükleyince ve pojav Launcher'a girip sürümü çalıştırınca, ilk başta siyah ekranda 1-2 dakika bekletiyor. Ardından "Uygulamadan/Oyundan -1 koduyla çıkıldı..." hatasını alıyorum. Hatanın devamı var, isterseniz loglara bakın diyor ama onu yazma gereği duymadım.

Bunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim. Bu arada, videodan farklı olarak kullandığım sürüm 1.10.2 ve modlarım da sürümüme uygun olan farklı modlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum devamını yazarsan yardımcı olabilirim hangi -1 kodlu veya bu kodu neden verdigini bilmiyoruz loglarda bunun hangi kodun düzgün çalışmadığını ve bunun yüzünden -1 hatasini neden verdigini anlayabilirim

Dostum devamını yazarsan yardımcı olabilirim hangi -1 kodlu veya bu kodu neden verdigini bilmiyoruz loglarda bunun hangi kodun düzgün çalışmadığını ve bunun yüzünden -1 hatasini neden verdigini anlayabilirim.

Tabii ki.

Dostum devamını yazarsan yardımcı olabilirim hangi -1 kodlu veya bu kodu neden verdigini bilmiyoruz loglarda bunun hangi kodun düzgün çalışmadığını ve bunun yüzünden -1 hatasini neden verdigini anlayabilirim.

Müsaitsen yardımcı olabilir misin?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı