Pokemon Card değeri var mıdır?

Pokemon (trading Card Game) kartlarından aldım. İçinde en iyisi charizard galiba. Herhangi maddi bir değeri var mı?
Kartların sahte olup olmadığına bakmanız lazım ilk önce, hangi setten aldığınızı, hangi tür holo (parlak kart) çıkardığınıza bakmanız lazım. Tek bir Charizard kartı yok, eğer fotoğrafını gösterebilirseniz yardımcı olabilirim.

Kartların sahte olup olmadığına bakmanız lazım ilk önce, hangi setten aldığınızı, hangi tür holo (parlak kart) çıkardığınıza bakmanız lazım. Tek bir charizard kartı yok, eğer fotoğrafını gösterebilirseniz yardımcı olabilirim.

Toyzz shoptan aldım. Herhangi bir hologramı yok. Fotoğraflar da bunlar.

Dosya Ekleri

• 3990b866-508a-4aa2-81b6-57ea4d467e8f.jpg
    3990b866-508a-4aa2-81b6-57ea4d467e8f.jpg
    201,5 KB · Görüntüleme: 167
  • fcdeea37-5de7-46c0-a46a-b711b80ead14.jpg
    fcdeea37-5de7-46c0-a46a-b711b80ead14.jpg
    173,8 KB · Görüntüleme: 104
  • bc2fb01d-4116-4fa8-9ee4-ca5d804fc534.jpg
    bc2fb01d-4116-4fa8-9ee4-ca5d804fc534.jpg
    181,4 KB · Görüntüleme: 129
Oradaki çalışana bastıra bastıra bu orijinal mi diye sormuştum :D bakalım yine gidince ne tepki verecek. İyi ki plastik kabını atmadım da.
Keşke biraz araştırsaydınız, daha önce başka bir konunun altın yazmıştım:

" Toyzz Shop orjinal kart satmayı birkaç yıl önce bıraktı. İstanbul civarında alınabilecek yerler var ancak internet sitelerinde aynı fiyattan satılmıyor.
Benim aldığım yerler:
Sagentech
www.sagentech.com

Pegasus Oyuncak
Pegasus Oyuncak sadece bir mağaza değil aynı zamanda Magic the Gathering kart oyununun turnuvalarının da olduğu resmi distrübütörlerden biri. MTG kart oyunu da çok iyidir öneririm.

Gizala
www.gizala.com.tr

Bu sitelerden alabilirsiniz gerçek olduğundan şüpheniz olmasın.

Konu biraz geçmiş ancak almak isteyen arkadaşlara da yardımcı olmuşumdur umarım. "

Keşke biraz araştırsaydınız, daha önce başka bir konunun altın yazmıştım:

" Toyzz shop orijinal kart satmayı birkaç yıl önce bıraktı. İstanbul civarında alınabilecek yerler var ancak internet sitelerinde aynı fiyattan satılmıyor.
Benim aldığım yerler:
Sagentech.
www.sagentech.com

Pegasus oyuncak.
Pegasus oyuncak sadece bir mağaza değil aynı zamanda magic the gathering kart oyununun turnuvalarının da olduğu resmi distrübütörlerden biri. Mtg kart oyunu da çok iyidir öneririm.

Gizala.
www.gizala.com.tr

Bu sitelerden alabilirsiniz gerçek olduğundan şüpheniz olmasın.

Konu biraz geçmiş ancak almak isteyen arkadaşlara da yardımcı olmuşumdur umarım. "

Bir daha alırsam bunlardan birinden alırım teşekkür ederim.

Kartların sahte olup olmadığına bakmanız lazım ilk önce, hangi setten aldığınızı, hangi tür holo (parlak kart) çıkardığınıza bakmanız lazım. Tek bir Charizard kartı yok, eğer fotoğrafını gösterebilirseniz yardımcı olabilirim.
bende sana atsam gercek olup olmadıgını soyler mısın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı