Rica ederim, pokedexi tamamlamanız mümkün değil maalesef onu entegre edemedim. Diğer oyunlara sahip birini bulmanız gerekiyorGeç olsun güç olmasın teşekkürler cevap için bir sorum daha var pokedexi tamamlamak mumkunmu?
Rica ederim, pokedexi tamamlamanız mümkün değil maalesef onu entegre edemedim. Diğer oyunlara sahip birini bulmanız gerekiyorGeç olsun güç olmasın teşekkürler cevap için bir sorum daha var pokedexi tamamlamak mumkunmu?
Hocam elinize sağlık. Mümkün oluyormu romlarda bilmiyorum ama başka oyuncularla vs atabiliyormuyuz? Yada takas yapabiliyor muyuz?Rica ederim, pokedexi tamamlamanız mümkün değil maalesef onu entegre edemedim. Diğer oyunlara sahip birini bulmanız gerekiyor
Teşekkürler, çoklu oyuncu etkileşim kodunda bir değişme olmadığı için çok yüksek ihtimalle çalışıyordur. Save dosyam olmadığı için deneyemiyorum.Hocam elinize sağlık. Mümkün oluyormu romlarda bilmiyorum ama başka oyuncularla vs atabiliyormuyuz? Yada takas yapabiliyor muyuz?
Denemedim hiç ama sistemde herhangi bir oynama yapmadık sorunsuz çalışır diye düşünüyorum. Türkçe oyunlar arası bile takas yapabilirsiniz. Teşekkür ederimİyi Günler Hocam. Öncelikle Elinize Sağlık. Kuzenlerimizle Çocukluğumuzdan Beri Şöyle Kaliteli Bir Emerald Yaması İstiyorduk, Gerçekleştirdiniz. Oyun Kesinlikle Çok İyi. Ancak Size Bir Sorum Olacak. Emerald ile Emerald Arasında Takas/Kolezyum Gerçekleştirilebiliyor, Biliyorum. Acaba Bu Yamada 3. Nesil Oyunlar Arasında Takas/Kolezyum Mümkün mü? Örneğin Hem Firered'de, Hem de Emerald'da National Dex'e Sahip Olup Firered' de Celio'nun Makinesini Tamir Edersek, İki Oyun Arasında Takas/Kolezyum Etkinlikleri Yapılabilmekte mi? Şayet Bu Özelliği Ayarlıyamadıysanız ya da Yamayı Hazırlamak Uğruna Bozsanız da Canınız Sağ Olsun. Yamanız Çok Başarılı. <3
Teşekkürler. Kaynak kodları olmadığı için rom hacklere el atamıyoruz. Sadece orijinal oyunlarda oluyor bizim yöntem maalesef diğer yöntemler riskli.Valla büyük iş olmuş ne kadar teşekkür etsek az. Bir öneri olarak kabul görürseniz Fire Red'in ve Emerald'ın "Essence" olarak geçen rom versiyonları (romhackleri) var. Bir sürü avantajı var bu sürümlerin pokedex tamamlamak ve daha iyi oyun deneyimi için yapılmış romlar. Eğer ilerde yamalara güncelleme yapma fikriniz olursa bu sürümleri yapmanız güzel olur. Oyunu deneyimini gerçekten eğlenceli hale getiriyorlar. En basit örnek olarak tüm Green Leaf'e özgü pokemonları Fire Red'e ekliyor. Aynı rotada iki sürüme ait pokemonlar bulunuyor. Düşünürseniz sevinirim@gpercem
Hocam o biraz gbarunner'ın sorunu. Diğer oyunlarda da böyle hataları çıkıyor. Leafgreen'e de dikkat edin oyun ortasında bir anda kapanabilir garanti veremiyorum, o emülatör hiç stabil değil. İyi oyunlarLeaf Green DS de GBA emulatöründe çalışıyor sağ olun ancak Pokemon zümrüt beyaz ekranda takılı kalıyor tekrar söyleyeyim DSden oynuyorum GBA emülatörü ile.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.