Pokemon Legends Arceus biter mi be!

xgravity

Centipat
Arkadaşlar merhaba.

Oyunun ne güzel Türkçe yaması var, emülatörden 2K/165 FPS oynuyorum, grafikler çok güzel, akıyor, pokemon dövüşleri falan da çok zevkli fakat oyuna başlar başlamaz, Pokemon tanrısı Arceus diyorki, tüm Pokemonları topla.

Normal bir çayırda, 50 tane Pokemon var, oyundan soğuttu.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu oyun niye böyle?

Oyunla alakalı değil de daha çok türü olan j-RPG ile alakalı bence (tabii oyunu ile illaki alakası var)
Bu türün doğasında var aynı düşmanlarla, aynı şekilde üst üste kapışmak.
Genel olarak Pokemon oyunlarında da var bu durum (özellikle eskilerinde yeni çıkanlarla çok aram yok)
Bir süre sonra inanılmaz tekrara binip sıkıcılaşıyor.

Özellikle bir de Expedition 33 gibi türün en zirve noktasını oynayınca Pokemon oyunları bana çekilmez geliyor.

Oyunla alakalı değil de daha çok türü olan j-RPG ile alakalı bence (tabii oyunu ile illaki alakası var)
Bu türün doğasında var aynı düşmanlarla, aynı şekilde üst üste kapışmak.
Genel olarak Pokemon oyunlarında da var bu durum (özellikle eskilerinde yeni çıkanlarla çok aram yok)
Bir süre sonra inanılmaz tekrara binip sıkıcılaşıyor.

Özellikle bir de Expedition 33 gibi türün en zirve noktasını oynayınca Pokemon oyunları bana çekilmez geliyor.
Ben Pokemon oyunlarini seviyorum fakat bunda ana olay, ayni Pokemondan 3-5 tane daha yakalama uzerine kurulmus. Temiz 1000 saat gider, ondan oturu birakacam oynamayi. Yoksa oyunun asil olayini gormuyorsun XD.

Arkadaşlar merhaba.

Oyunun ne güzel Türkçe yaması var, emülatörden 2K/165 FPS oynuyorum, grafikler çok güzel, akıyor, pokemon dövüşleri falan da çok zevkli fakat oyuna başlar başlamaz, Pokemon tanrısı Arceus diyorki, tüm Pokemonları topla.

Normal bir çayırda, 50 tane Pokemon var, oyundan soğuttu.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu oyun niye böyle?
Oyun fazlasıyla koleksiyon ve keşif merkezli bir oyun maalesef. Bir süre sonra liste temizleme simülasyonu oynamış gibi hissetmeniz çok normal açıkçası. Onun yerine Pokémon Black / White, Pokémon Omega Ruby / Alpha Sapphire oyunlarını önerebilirim.

Oyun fazlasıyla koleksiyon ve keşif merkezli bir oyun maalesef. Bir süre sonra liste temizleme simülasyonu oynamış gibi hissetmeniz çok normal açıkçası. Onun yerine Pokémon Black / White, Pokémon Omega Ruby / Alpha Sapphire oyunlarını önerebilirim.
Onlar 9. Ve 13. sezon. Oralara gelince oynuyacagim, herald olunce falan bu gidisle, ov yeah.

Hayatta başka hiçbir şeyden zevk almıyorsan eğer Pokemon oyunu kasabilirsin, yoksa değecek bir şey değil, sevdiğin Pokemon'lardan takım yap, ana hikayeyi ve varsa yan hikayelere bir göz at ve bitir.
Tüm Pokemon'ları toplayayım, shiny Pokemon için çabalayayım vs. gerçekten hayatta başka zevki olmayan adam işi.

Hayatta başka hiçbir şeyden zevk almıyorsan eğer Pokemon oyunu kasabilirsin, yoksa değecek bir şey değil, sevdiğin Pokemon'lardan takım yap, ana hikayeyi ve varsa yan hikayelere bir göz at ve bitir.
Tüm Pokemon'ları toplayayım, shiny Pokemon için çabalayayım vs. gerçekten hayatta başka zevki olmayan adam işi.
Hocam ben de sizinle aynı görüşteyim fakat bunu yapmalarının nedeni, insanların Pokemon toplamayı sevmeleri olabilir. Çok kötü bir şey bu fakat kitle bunu seviyor galiba.

Bence arada kafa dağıtmalık türden bu oyunlar. Hem animesini izledikten sonra daha çok bir oynama isteği doğuyor.

Hocam ben de sizinle aynı görüşteyim fakat bunu yapmalarının nedeni, insanların Pokemon toplamayı sevmeleri olabilir. Çok kötü bir şey bu fakat kitle bunu seviyor galiba.
Bazı oyunlarda da @Itechin.g hocamın da dediği gibi toplama işinin suyunu çıkarıyorlar maalesef 😔.

Yani 90'lar kuşağıyla gelen bir oyun, emin olun şu andaki kitlesinin çoğu da 35-40+ kişiler. Ben 26 yaşındayım Pokemon'u ucundan yakaladım. Fatih şahin sayesinde(Allah rahmet eylesin) yakın zamanda oyunlarını oynama şevki buldum kendimde. Yeni oyunlarına daha girişmedim(aşırı garip duruyorlar gözüme) ama klasikleri oynadım diyebilirim.
Bilmiyorum ama o neslin bir koleksiyon huyu var, taso, gazoz kapağı, para, pul, taş vs. değişik koleksiyonlar yapmayı seviyorlar. Doğal olarak onlara koleksiyon yapacak bir şey veriyor. Ama genel olarak oyun oynamayı seven bir insan için herhangi bir Pokemon oyununa 50 saatten fazlasını gömmesi saçma olur.

Bence arada kafa dağıtmalık türden bu oyunlar. Hem animesini izledikten sonra daha çok bir oynama isteği doğuyor.

Bazı oyunlarda da @Itechin.g hocamın da dediği gibi toplama işinin suyunu çıkarıyorlar maalesef 😔.

Animesi genel olarak eğlenceli diyemem ama animasyon filmlerini seviyorum Pokemon serisinin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı