xgravity
Centipat
Darısı başıma, ben de izlemeyi ve oyunlarını oynamayı çok istiyorum.Ben 19. sezondan sonra saldım açıkçası.
Darısı başıma, ben de izlemeyi ve oyunlarını oynamayı çok istiyorum.Ben 19. sezondan sonra saldım açıkçası.
Ben 19. sezondan sonra saldım açıkçası.
Bir ara izlemek için site isterseniz konusunu açın öneri yapabilirim hocam.Darısı başıma, ben de izlemeyi ve oyunlarını oynamayı çok istiyorum.
Ben One Piece'de de güncelim, dürüst olayım One Piece çok daha iyi karakter gelişimi olarak, o tadı alabiliyorsunuz geliştiğini hissedebiliyorsunuz. Pokemon'da Ash her zaman bildiğimiz Ash.Vallahi bilmiyorum anime izlemeyi genel olarak seven biri sayılırım, popüler olanları sadece bilerek geç izliyorum, kitle bana aşırı geliyor diğer türlü. 1000+ bölümlü bir anime izlemek istesem One Piece falan başlardım sanırsam.
Hocam ben torrentten varsa Remux yoksa 4k upscale indiriyorum XD. Yatacak yerim yok.Bir ara izlemek için site isterseniz konusunu açın öneri yapabilirim hocam.
Yeni topraklar bilmez, biz 360p izleyip öyle keyfini çıkarırdıkHocam ben torrentten varsa Remux yoksa 4k upscale lindiriyorum XD. Yatacak yerim yok.
Aynen ama takintim grafik kalitesine ondan.Yeni topraklar bilmez, biz 360P izleyip öyle keyfini çıkarırdık.
Nedense ben çok takmıyorum video kalitesine. Size keyifli izlemeler dilerim hocam.Aynen ama takintim grafik kalitesine ondan.
Ben kafayi yemisim ondan, sagolun hocam, size iyi geceler dilerim.Nedense ben çok takmıyorum video kalitesine. Size keyifli izlemeler dilerim hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.