Polaris ve Pascal fiyatları

970 ileride cidden bir sorun teşkil edecek o VRAM ile.. Şuan pek kimse farkında değil.. Umarım pascal 15.5 GB RAM ile ortaya çıkmaz..

970 ileride cidden bir sorun teşkil edecek o VRAM ile.. Şuan pek kimse farkında değil.. Umarım pascal 15.5 GB RAM ile ortaya çıkmaz..
Evet 50 kere söyledim bu 51. söylemem o sorunlar yani cw ve 3.5 vram sorunu 1. seri kartlarda vardı artık 8. seri olması gerek veya 9 da olabilir yani o sorun artık yok.

Evet 50 kere söyledim bu 51. söylemem o sorunlar yani cw ve 3.5 vram sorunu 1. seri kartlarda vardı artık 8. seri olması gerek veya 9 da olabilir yani o sorun artık yok.

Son cümlem ile 3.5 GB a vurgu yapmışım gibi duruyor haklısınız. Fakat öyle demek istemedim. 970'in işlemcisi 4GB RAM için çok fazla. Yani genel olarak 4 GB için sorun çıkartacak ileride demek istedim.

Arkadaşlar kafam karıştı Şimdi bana ne öneriyorsunuz ? İsterseniz oluşturduğum sistemi atayım ?

Ekran kartı ile ilgili ? Polaris veya pascal mimarisi mi yoksa şuan bulunan ekran kartları beni bir 3-4 yıl götürür mü ? Ki bende götürmez. Ve yeni mimarilerin fiyatı o kadar uçuk olur mu ?

Yeni mimarilerin çıkması sizin sisteminizin ömrünü belirlemez.
Pascal ve polaris mimarili kartların fiyatlarının yüksek olacağını düşünüyorum en azından GTX970'den pahalı olacağını düşünüyorum.Ama alacaksan R9 380 öneririm

Hayda biz gtx 970 ler r9 390 lar konuşuyoruz adam r9 380 tavsiye etti.

Ama bir fikrim var ben gtx 970 strix kullanıyorum isterseniz furmark testi yapayım 720 p de yapacağım çünkü monitörümü kırdım eskisini kullanıyorum ve r9 390 kullanan biride atsın buraya 720p de test etsin ama ben atacağım şimdi.

6881 puan

Ya 380 yazmışım 390 teldeyim ondandır özur dilerim .

Hemen 720p de R9 390 kullanan adam bulmamız lazım Erdinç

Bulmanız gerekmez sadece testleri 720 p de yapması gerek burada seçenekler var.

Şimdi oynadığım oyunları söyliyeyim Gta5 ağırlıklı olmak üzere bunun yanı sıra The Division gibi oyunlar oynuyorum. Ama en çok gta5 işte

Güç tüketimi/performans ve bunların yanı sıra fiyat ile en uygun olanı hangisidir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…