Polatlı'da Sistemimi toplayacak var mı?

Tarlakoz

Centipat
Arkadaşlar yaşım 14 hayatımda ilk defa sistem topladım ama parçaları birleştirmeyi bilmiyorum Polatlıda yaşayıp bana yardım edebililecek bilgili kişiler var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim polatlı çok uzak, eğer imkanın varsa Çankayada toplarım sistemini.

Arkadaşlar yaşım 14 hayatımda ilk defa sistem topladım ama parçaları birleştirmeyi bilmiyorum Polatlıda yaşayıp bana yardım edebililecek bilgili kişiler var mı?
İnternette 100 lerce video var ve technopatın da detaylı bir videosu var. Onlardan bakarak yapabilirsin. Onlardan bakarak yapamazsan bile bir mahalle bilgisayarcın vardır herhalde. Götürsen pc yi 5dk halleder montajini. Para falan da alacagini sanmam.

Belki para almaz ama başka şeyler alabilir...

Sakın böyle bir hata yapmayın. Sakın. Technopat kaynaklı videolardan kolaylıkla yürütülebilir bu işlem.

En iyisi yakınlarda güvenilir bir bilgisayarcı veya mağaza varsa (Vatan Bilgisayar gibi) orada toplatmak. Tanımadığın insanlara güvenip riske atma. İstenmeyen şeyler yaşanabilir.
Polatlı dediği yerde doğru düzgün bir tane bilgisayarcı yok, usb satacak yer bile bulmanız zordur. Kamera kaydı için micro sd kart bulamadım orada ben.

Belki para almaz ama başka şeyler alabilir...
Açık gözlü olmak şart. Ben ilk sistemimi mahalle bilgisayarcısına montajlattım. Başından hiç ayrılmadım. Pürdikkat haraketlerini inceledim. Yani parça değiştirirken her türlü fark edersiniz.
Polatlı dediği yerde doğru düzgün bir tane bilgisayarcı yok, usb satacak yer bile bulmanız zordur. Kamera kaydı için micro sd kart bulamadım orada ben.
En iyisi internet üzerinden edindiğin bilgilerle montajlamak

Yinede anlamadığını söylemiş kardeşimiz, bence şansını zorlamasın. Ya technopat detaylı sistem toplama videoları izleyecek ya da grupta Ankarada oturan arkadaşlar el atıcak. @Tarlakoz dostum polatlıda oturup sistemden anlayan var mı diye bir başlık aç istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…