İnternette 100 lerce video var ve technopatın da detaylı bir videosu var. Onlardan bakarak yapabilirsin. Onlardan bakarak yapamazsan bile bir mahalle bilgisayarcın vardır herhalde. Götürsen pc yi 5dk halleder montajini. Para falan da alacagini sanmam.Arkadaşlar yaşım 14 hayatımda ilk defa sistem topladım ama parçaları birleştirmeyi bilmiyorumPolatlıda yaşayıp bana yardım edebililecek bilgili kişiler var mı?
Belki para almaz ama başka şeyler alabilir...İnternette 100 lerce video var ve technopatın da detaylı bir videosu var. Onlardan bakarak yapabilirsin. Onlardan bakarak yapamazsan bile bir mahalle bilgisayarcın vardır herhalde. Götürsen pc yi 5dk halleder montajini. Para falan da alacagini sanmam.
Bi 8GB RAM, HDD ya da SSD olabilir bu.Belki para almaz ama başka şeyler alabilir...
Sakın böyle bir hata yapmayın. Sakın. Technopat kaynaklı videolardan kolaylıkla yürütülebilir bu işlem.İnternette 100 lerce video var ve technopatın da detaylı bir videosu var. Onlardan bakarak yapabilirsin. Onlardan bakarak yapamazsan bile bir mahalle bilgisayarcın vardır herhalde. Götürsen pc yi 5dk halleder montajini. Para falan da alacagini sanmam.
Polatlı dediği yerde doğru düzgün bir tane bilgisayarcı yok, usb satacak yer bile bulmanız zordur. Kamera kaydı için micro sd kart bulamadım orada ben.En iyisi yakınlarda güvenilir bir bilgisayarcı veya mağaza varsa (Vatan Bilgisayar gibi) orada toplatmak. Tanımadığın insanlara güvenip riske atma. İstenmeyen şeyler yaşanabilir.
Açık gözlü olmak şart. Ben ilk sistemimi mahalle bilgisayarcısına montajlattım. Başından hiç ayrılmadım. Pürdikkat haraketlerini inceledim. Yani parça değiştirirken her türlü fark edersiniz.Belki para almaz ama başka şeyler alabilir...
En iyisi internet üzerinden edindiğin bilgilerle montajlamakPolatlı dediği yerde doğru düzgün bir tane bilgisayarcı yok, usb satacak yer bile bulmanız zordur. Kamera kaydı için micro sd kart bulamadım orada ben.
Açık gözlü olmak şart. Ben ilk sistemimi mahalle bilgisayarcısına montajlattım. Başından hiç ayrılmadım. Pürdikkat haraketlerini inceledim. Yani parça değiştirirken her türlü fark edersiniz.
En iyisi internet üzerinden edindiğin bilgilerle montajlamak
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.