Polis kapıya bayağı vurup çaldı, korkudan açmadım

BlackArch

Hectopat
Polis kapıya bayağı vurdu aç polis diye bağırdı ama ben polis olduklarından emin olamadığım için ( kapı deliğinden baktım hepsi sivil kıyafetli ) açmadım ses yapmadım 5 dk sonra gittiler bir şey olur mu? Cep telefonum vs hiç aranmadı.

Polis olsa kesinilikle bir şekilde içeri girerlerdi. Telefonunuza da herhangi bir araman mesaj vs. gelmedi ise muhtemelen polis değildiler.

Sivil polis sizin evinize niye gelsinki? Gelse gelse polis veya zabıta gelir maksimum endişe etmenize gerek yok.

Ama kendine dikkat et.

Polis olsa kesinilikle bir şekilde içeri girerlerdi. Telefonunuza da herhangi bir araman mesaj vs. gelmedi ise muhtemelen polis değildiler.

3 kişi vardı hırsız falan olabilir mi?

Sivil polis sizin evinize niye gelsinki? Gelse gelse polis veya zabıta gelir maksimum endişe etmenize gerek yok.

Ama kendine dikkat et.

Bilmiyorum ki sivil kıyafetli 3 kişiydi delikten bakınca tırstım biraz. Hırsız mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
3 kişi vardı hırsız falan olabilir mi?

Hırsız olsa öyle kapına tak diye konacağını sanmıyorum.

Yakınında güvenlik kamerası var mı sizin eve doğru bakan varsa kamera kayıtlarından o adamları bulup şikayet edin bence bunların sağı solu belli olmaz.

Emin olamıyor insan düşününce arkadaşlar bu adam polis diye açsa kapıyı 3 adam girse içeri adam tek bir de evde öyle düşünün. Yeni hırsız taktiği falan da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…