Polis kapıya bayağı vurup çaldı, korkudan açmadım

Hırsız olsa böyle çat kapı gelmez herhalde.
Gözü dönen insanın ne yapacağı belli olmaz.
Haberlerde hiç mi görmedik altınları elde etmek için yaşlıları darp edenleri; kulaklarını yırtmışlar, parmaklarını kırmışlar, dişlerini sökmüşler vs.

Ama belki konu sahibinin kapısına tecavüzcüler de dadanmış olabilir, günümüzde mümkün. 🤨

Haberlerde hiç mi görmedik altınları elde etmek için yaşlıları darp edenleri; kulaklarını yırtmışlar, parmaklarını kırmışlar, dişlerini sökmüşler vs.

Ama belki konu sahibinin kapısına tecavüzcüler de dadanmış olabilir, günümüzde mümkün. 🤨

Konu sahibinin anlaşmazlık yaşadığı biri adam yollamıştır belki.

Polis kapıya bayağı vurdu aç polis diye bağırdı ama ben polis olduklarından emin olamadığım için ( kapı deliğinden baktım hepsi sivil kıyafetli ) açmadım ses yapmadım 5 dk sonra gittiler bir şey olur mu? Cep telefonum vs hiç aranmadı.
Hocam olan olmuş iyiki kapıyı açmamışsınız daha kötü şeyler olabilirdi.

Emin olamıyor insan düşününce arkadaşlar bu adam polis diye açsa kapıyı 3 adam girse içeri adam tek bir de evde öyle düşünün. Yeni hırsız taktiği falan da olabilir 🤔
Evet hocam kapıyı açınca yüzüme sprey sıkıp bayıltma ihtimali bile olabilirdi ben biraz paranoyağımdır hiç ses yapmadım.

Polisi arayıp durumu bildirsene.
Aradım. yarın sabah bölge karakoluna gidin anlarız dedi numarasını vs verip.

Evet ben de en çok spreyle bayıltırıp içeri girmelerinden korkarım. Başkası olsa büyük ihtimalle açardı.

Konu sahibinin anlaşmazlık yaşadığı biri adam yollamıştır belki.
Ev sahibiyle baya sorunluyuz %25 artış yaptığım için . Ondan şüphelendim .

Evet hocam kapıyı açınca yüzüme sprey sıkıp bayıltma ihtimali bile olabilirdi ben biraz paranoyağımdır hiç ses yapmadım.

Aradım. Yarın sabah bölge karakoluna gidin anlarız dedi numarasını vs verip.

Evet ben de en çok spreyle bayıltırıp içeri girmelerinden korkarım. Başkası olsa büyük ihtimalle açardı.

Durumu polise bildirin bence. Eğer gerçekten polisse ne olduğunu öğrenmiş olursunuz. Polis değil ise adamları bulup tutuklarlar.

Polis karakoluna uğrarsın şikayet etmek için, normal bir duruma benzemiyor, devamı da olabilir.
Ek olarak kamera taktırabilirsin evinin çevresine veya kapı ziline falan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı