Polis ölçmeden hız cezası yazabilir mi?

Kloox

Hectopat
Düz istikamette tahmini 70-90 kmh sınırlı yolda trafik polisi önde 150 ile giderken arkadan 130-140 arası takip ettim. Polis hız ölçümü yapmadan hız cezası yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazacak olsa durdurur yazar. Plakana göndermesi için radara girmiş olman gerekiyor. Polis o hızla giderken arkasındaki aracın hızını ölçemez. Ama sen o hızla giderken o arkana yapışırsa yersin cezayı. Test edildi onaylandı eve gitmeden maili geliyor.

Radara yakalandıysan ceza düşer sisteme zaten, onun dışında polis seni durdurup ceza yazmadıysa endişelenmen gereken bir şey yok.
Radar yoktu normal halinde seyir eden trafik polisi.

Yazacak olsa durdurur yazar. Plakana göndermesi için radara girmiş olman gerekiyor. Polis o hızla giderken arkasındaki aracın hızını ölçemez. Ama sen o hızla giderken o arkana yapışırsa yersin cezayı. Test edildi onaylandı eve gitmeden maili geliyor.
Bazı arkadaşlar uyardıda kendi hızını videoya alıp beni çekerse yazabilir tarzında da benim bildiğime göre hız ölçüm cihazıyla kanıtlamadığı sürece ceza yazamaz.

Radar yoktu normal halinde seyir eden trafik polisi.

Bazı arkadaşlar uyardıda kendi hızını videoya alıp beni çekerse yazabilir tarzında da benim bildiğime göre hız ölçüm cihazıyla kanıtlamadığı sürece ceza yazamaz.
Mail gelmediğine göre dert etmene gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı