Polislik için göz ameliyatı

SenpaiKangal

Picopat
Selam dostlar, yaşım 17 yaklaşık 2018-2019'dan beridir gözlük kullanıyorum şu an sanırım 2.75 derece olması lazım tek hayalim polis olmak ama gözlük kullanmam engelliyor bu durumu göz ameliyatı olmayı düşünüyorum ama 18 yaşında olunur mu? vs. diye hiçbir bilgim yok bazı yerlerde göz derecesi 21 yaşında duruyor diyor 18'de olsam eski haline hemen döner mi ki korkuyorum bir yandan da cevaplarını bekliyorum.

Arkadaşlar kimsenin hiç mi bilgisi yok ya :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam dostlar, yaşım 17 yaklaşık 2018-2019'dan beridir gözlük kullanıyorum şu an sanırım 2.75 derece olması lazım tek hayalim polis olmak ama gözlük kullanmam engelliyor bu durumu göz ameliyatı olmayı düşünüyorum ama 18 yaşında olunur mu? vs. diye hiçbir bilgim yok bazı yerlerde göz derecesi 21 yaşında duruyor diyor 18'de olsam eski haline hemen döner mi ki korkuyorum bir yandan da cevaplarını bekliyorum.

Arkadaşlar kimsenin hiç mi bilgisi yok ya :)
Çok şanslısın keşke benim de çizdirmek mümkün olsa, sanırım pek mümkün değil en son gözümün derecesi 5'i geçmişti ve muayene olalı 1 yılı geçti ve numaramın arttığını hissediyorum görüşüm azaldı sanırım 7 olmuştur, ülkemizin mükemmel sağlık hizmeti sayesinde aylardır randevu alamıyorum yalvarıyorum artık randevu çıksın diye. Şu anda da elimde aşırı çatlak var ve kuru kuru parmağımın üzeri sanki kesilmiş gibi derin bir yarık var 3-4 gündür böyle ve her gün kanıyor günlerdir randevu alınmıyor göz hastalıklarına da cildiyeye de randevu alması çok zorlaştı iyice soğudum gece gece streslendim sabır... Pardon soruya dönelim. Evet, eğer göz dereceniz artış halindeyse 18 yaşında göz çizdirirseniz tekrar artma ihtimali var ancak göz dereceniz artık sabitse sorun olmaz, göz muayenesi olarak artıp artmadığını öğrenebilirsiniz hem de sorularınızı doktora sorabilirsiniz. (tabii randevu alabilirseniz, umarım alabilirsiniz.)
Birde bazı hastalıkları olan lazer adayları tedavi için uygun değillermiş.
"Sjogren sendromu, romatoid artrit, lupus gibi romatizmal hastalıkları olanlar ve kuru göz sendromu olanlar lazer göz tedavisi için uygun aday değillerdir. Keratokonus, katarakt, glokom ile bazı retina ve göz siniri hastalıkları bulunanlar lazer ile gözlükten kurtulma tedavileri için uygun aday değillerdir."

Ben askeriye için çizdirdim. 3 yıl oldu çok memnunum. Gözüm seninle aynı dereceye sahipti. Mülakattan 6 7 ay önce çizdirmeni tavsiye ederim. Başka sorun olursa sor.

Abim seni Allah gönderdi ya sorularım var öncelikle 18 yaşıma girdikten sonra mesela 4-5 ay sonunda cizdirsem bir sorun çıkar mı bir de süreç nasıl işliyor kısa bir özet geçer misin?

İlk önce her yerde çizdirme para için çizen çok kişi var. İyiice araştır bunu. İstediğin zaman çizdir. Ben 17 yaşımda iken veli izin belgesi ile çizdirdim. Sorun çıkar mı derken? Süreç kısa geçiyor. 2 haftada oturuyor. 1 aydan sonra her şey çok ne zaten. Gözün alışma süresi 1 ay diyebilirim. Tam iyileşme 6 ay diyorlar ama ben 2 hafta içinde net gördüm. İlaç vs kullanıyorsun. Çok zor değil ama ameliyat sonrası yanıyor.

İlk önce her yerde çizdirme para için çizen çok kişi var. İyiice araştır bunu. İstediğin zaman çizdir. Ben 17 yaşımda iken veli izin belgesi ile çizdirdim. Sorun çıkar mı derken? Süreç kısa geçiyor. 2 haftada oturuyor. 1 aydan sonra her şey çok ne zaten. Gözün alışma süresi 1 ay diyebilirim. Tam iyileşme 6 ay diyorlar ama ben 2 hafta içinde net gördüm. İlaç vs kullanıyorsun. Çok zor değil ama ameliyat sonrası yanıyor.

Kral sen harbi çok iyi birisisin ya bununla alakalı hiçbir yerde video yok ya da bilgi yani şey yaş sorunu falan gibisinden bende 18 olunca falan düşünüyorum teşekkürler bu arada.

Abi şuan kaç yaşındasın yani kaç yıl oldu bi değişim oldumu göz derecenin tekrardan bozuldu mu

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı