Ülkemizde dengeler çok değiştiği için benim de kafam karışık. Bölümüm eşit ağırlık 12. sınıfa gidiyorum. Hukuk ve psikoloji haricinde bu bölümün Nirvana'sı yok ama bu bölümlerde güzel değil. Yani herkes hukuk psikoloji okuyor hepsi iş bulamıyor ülkemizde.
Ben de bu ülkede yaşamak istiyorum ve bölümüm gereği fen görmediğimden mühendislik kazanamam 1 yılda, derslerimde çok başarılı sayılmaz. Bende düşündüm ki polislik okusam ve oradan işe girsem trafik polisi veya yunus olsam kötü mü olur?
Hem devlete giriyorsun her yıl ikramiyen var bilmediğim çok şey vardır ve maaşı da güzel. Yurt dışında yaşama hayalim var ama bir el zanaatim yok maalesef, yani pencere, korkuluk, demir, kaynak yapabiliyorum ama İngilizcem kötü ve oraya eğitim amaçlı gidemeyeceğim için orada başka türlü gidebilirim onu da düşünmüyorum. evlenme yolu ile yani
Peki bir şey soracağım, PMYO kazandığımda 2 yıl okuduğumda ben yine seçmelere giriyor muyum? Yani işe girme olarak içeriden birisi olduğunda daha kolay diyorlar, ben bu perdenin arkasına geçeceğim değil mi? Burada bilgisizim.